star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Héreg

  • 145 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 000 m²

    telek

Vételár:

68 millió Ft

Eladó ház Héreg

  • 145 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 000 m² telek

  • Eladó ház Héreg

  • 145m²


Ár:

68 000 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)

Az ingatlanról:

A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálja eladásra, a Gerecse hegység keleti lábánál, festői völgyben fekvő településen, Héregen, ezt a 2 generációs, külön lakrészes családi házat, mely a község csendes nyugodt utcájában helyezkedik el.

Az ingatlan 145 m2 alapterületű, teljesen alápincézett, 3 szintes, tégla építésű, galériás, tetőtere beépített. A külön bejáratú 52 m2-es teraszos lakrész a középső szinten lett leválasztva, külön bejáratról és a másik lakásból is megközelíthető. Külön víz és villanyórával, vegyes tüzelésű kazánnal rendelkezik. Helyet kapott benne 1 szoba, folyosó, konyha, fürdőszoba WC-vel, és egy tároló. A ház másik felében a középső szint 93 m2-es, itt egy galériás nappali, konyha, spejz, étkező, közlekedő, fürdőszoba, WC, és egy nagy terasz kapott helyet. Az 50 m2 hasznos területű tetőtérben folyosó, 4 szoba és fürdőszoba WC-vel lett kialakítva. Az otthon melegéről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, radiátoros hőleadással, illetve a hangulat a nappaliban található elektromos látványkandallóval is fokozható. A háztartási meleg vizet villanybojler biztosítja. Az egyik fürdőszobában sarokkád a másikban zuhanyfülke ad lehetőséget a lazulásra, felfrissülésre. A nappali laminált padlóval, a szobák szőnyegpadlóval, a többi helyiség járólappal burkolt. A felújítása során cserére kerültek a külső és belső nyílászárók, beleértve a bejárati ajtót is. Az ablakok hőszigetelt, műanyagok. A ház 8 cm-es szigetelést kapott. Külön bejáratú garázs az alagsorban található. Az udvar füvesített, hatalmas fenyőkkel körbevett.

A községben található bolt, posta, vendéglő, sportpálya, játszótér, bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár.

További információért forduljon irodánkhoz bizalommal!

Jöjjön el, nézze meg, és tegye meg ajánlatát!

KÖZPONTI INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA

ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsító,

független banki ügyintéző ajánlásával

SEGÍT, HOGY ELKELJEN RÉGI / MEGLEGYEN ÚJ OTTHONA

 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Gázcsonk a telken.
Kilátás: Udvari.


Elhelyezkedés

Héreg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6541451


Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6541451

Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó héregi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 145 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 000 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 68 millió Ft, négyzetméter ára 468 966 Ft, ami a héregi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth-Ágoston Vivien hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6541451. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Héreg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.