star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hidas

  • 86 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

35,9 millió Ft

Eladó ház Hidas

  • 86 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó ház Hidas

  • 86m²


Ár:

35 900 000 Ft

Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Falusi CSOK ra alkalmas csodás teljesen felújított családiház eladó Hidason.
Ha szereti a nyugalmat a természet közelségét, a falusi emberek kedvességét, a zöldet, a madárfüttyöt, és mégis szeretne két nagyvárostól elérhető közelségben élni akkor ez a parasztház csak önre vár.
Hidas Pécstől 30km re, Szekszárdtól csak 27 km helyezkedik el, a Mecsek Észak-Keleti lábánál és a Tolnai dombság ölelésében, gyönyörű környezetben egy páratlan szépségű völgyben fekvő falucska.
Ebben a csodás faluban, eladó egy 3 szobás, teljesen felújított parasztház, 1297m2- s telekkel, ami gazdálkodásra alkalmas, csodás kilátással. Ezt a fajta parasztházat hosszú háznak is szokták nevezni, mert szobái egymás után helyezkednek el, amik egymásba is nyílnak, ill. az udvarról is megközelíthetőek.
Az utcáról belépve egy szép térkövezett udvar fogad, ahol szembe egy téglával kirakott kút, jobbra 16 m2-es tároló helyiség, és egy 13m2 -es fedett terasz fogad minket.
A ház első, legnagyobb szobájának az ablaka déli, és keleti tájolású, a konyha, a középső, és a legbelső szoba, udvarra néző. A konyhából nyílik a zuhanyzós fürdőszoba, wc, kamra amiből a padlás feljárón keresztül a padlásra is fel tudunk menni.
A ház tájolása Dél-Keleti, amelyen reggeltől estig beragyog a napsugár, modern kétrétegű fanyílászáróinak, új fa zsalugátereinek, és vastag vályog-tégla falainak köszönhetően, nyáron kellemesen hűvös, télen pedig jó meleg van a házban. A ház fűtése gáz-konvektorokkal, vagy 2 db hűtő-fűtő klímával történik, a meleg vizet pedig egy modern lapos bojler biztosítja. Az utcafronti szobában, és a konyhában is van egy hűtő-fűtő klíma (a ház két végében), az extra kényelem biztosítására.
A szobákat jó minőségű laminált parkettával, a konyhát, fürdőt-wc-t pedig modern fiatalos kerámia burkolattal burkolták.
Felújítás során az összes vezetékeket, csöveket újra cserélték, bevezették a 3 fázist, amely 3X32 Amperrel biztosítja a ház energia ellátását.
Az udvarban, körte, cseresznye, füge, ribizli, szőlő, biztosítja a család gyümölcs ellátását, tavasztól őszig.
A kilátás csodálatos a környező dombokra, mezőkre, virágokra.
Hidason van óvoda, bölcsőde, iskola, bolt, orvosi rendelő, posta, könyvtár, katolikus, evangélikus, református templom.
A művelődési házban, borbarátok, színtársulat, hangutánzók, motorosok, néptáncosok, idősek klubja színesíti a közösség életét.
A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Kérem tekintse meg a tájékoztató jellegű alaprajzot is !
Terület: 1297 m2
Ára: 35.900.000,- Ft

Ügyfeleinknek, díjmentes hitelügyintézést, hitel előminősítést, valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Energetikai tanúsítvány készítését is rövid határidővel vállaljuk.
Kérdéssel vagy időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérem keressen!
Sóki Zsuzsanna
+36 20 /994-2000
soki.zsuzsanna@szephazingatlan.hu
www.szephazingatlan.hu
A fenti szerzői tartalmak (hirdetés, hirdetés szövege, képek, alaprajzok) másolása, ismételt felhasználása, bármilyen megosztása, a jogtulajdonos, külön, kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos


Elhelyezkedés

Hidas


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6613374


+36 20

Ingatlannet kód: NET6613374

Az általad megtekintett eladó hidasi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 86 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 35,9 millió Ft, négyzetméter ára 417 442 Ft, ami a hidasi átlaghoz képest 35%-kal magasabb. Az ingatlant Sóki Zsuzsanna referens a Szép Ház Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613374. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hidas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.