star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hódmezővásárhely, Belváros

  • 110 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

37 millió Ft

Eladó ház Hódmezővásárhely, Belváros

  • 110 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó ház Hódmezővásárhely, Belváros

  • 110m²


Ár:

37 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Hódmezővásárhely belvárosában eladó egy 100 négyzetméter alapterületű vegyes falazatú 3 szobás, házrész. Az ingatlan az elmúlt évben esett át teljes felújításon. A régi nyílászárók ki lettek cserélve, vigyázva, hogy a polgári házakra jellemző “vonalak” megmaradjanak. A közművek, villany, vízvezetékek ki lettek cserélve. A szobákban famintázatú laminált padló lett lehelyezve, a többi helyiség hideg burkolatot kapott. A fűtést padlóba beépített infra fütés és hűtő-fűtő klímaberendezések szolgáltatják. A meleg vizet egy energiatakarékos Ariston vízmelegítő adja. A wc külön helyiségben található. A tetőzet kifogástalan állapotban van. A kémény újra lett rakva, de jelenleg nincs használatban. Ez természetesen az új tulajdonos döntése lesz hogy kihasználja-e?! A lakrészhez tartozik külön kert, egy 10 négyzetméteres melléképület, egy 20 négyzetméteres garázs és pince.
Az ingatlan a tram-train megálló és a buszállomas közelében feszik.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, keressen bizalommal az elérhetőségeimen.Kedves ügyfeleink részére vállaljuk az adásvétel sikeres lebonyolítását, jogi tanácsadást, illetve teljes körű ingyenes hitelügyintézést!


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6560594


+36 30

Ingatlannet kód: NET6560594


Az általad megtekintett eladó Hódmezővásárhely, belvárosi házrész 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A házrészről 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. A házrész ára 37 millió Ft, négyzetméter ára 336 364 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 41%-kal magasabb. Az ingatlant Gyöngyösi Orsolya hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6560594. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.