star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hódmezővásárhely

  • 73 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 596 m²

    telek

Vételár:

45 millió Ft

Eladó ház Hódmezővásárhely

  • 73 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 596 m² telek

  • Eladó ház Hódmezővásárhely

  • 73m²


Ár:

45 000 000 Ft

Építés éve
1985
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Vásárhelyen, a Jókai utcán 73 nm-es 2 szobás, tégla családiházat kínálok eladásra, 596 nm-es telekkel.
A ház belül 2015-ben teljesen fel lett újítva. Az alsóépületben most alakítottak ki szobát,konyhát, fürdőt WC-vel, amit ki lehet adnai albérletbe, a bevétel futja a ház egész reszijét.
A szobákban lamináltpadló került lerakásra, a többi helyiségben pedig igényes hidegburkolat.
A nyílászárók műanyag hungaropan hőszigeteltre lettek cserélve.
A ház melegét gáz-konvektorok biztosítják, a melegvizet gáz vízmelegítő.
A nyári hőség enyhítésében klíma nyújt segítséget.
A fürdő tágas, itt kapott helyet a masszázskád és a masszázstusoló.
Az elektromos hálózatot is felújították. Új kerítés lett építve.
A helyiségeket led világítás teszi hangulatossá.
A bútorzat és a berendezés, benne van az árban,még a TV is maradhat, a 42,5 M-ban.
Autóbeállási lehetőség az udvaron, illetve a garázsba.
A közelben ABC és buszmegálló is található, de ha Szegedre autóval szeretne bejutni, akkor a 1,5 km-re lévő elkerülő nyújthat gyors segítséget. Tekintse meg és tegyen ajánlaot.
CSOK plusz, babaváró igényelhető és alacsony kamatozású hitel felvehető a jogszabályi feltételek teljesítése esetén. Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szintén szolgáltatásunk része, így Ön sokkal eredményesebben fog célba érni.
Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy meg szeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.

Szabó Ernő 30-416-2393
Ingatlanértékesítő alacsony fenntartás, jó közlekedés, redőnyözött, új nyílászárók, zöld övezet, amerikai konyha, klíma, új villamoshálózat, dekorvilágítás, kertkapcsolat, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely, Hódmezővásárhely, Jókai utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6278783


+36 30

Ingatlannet kód: NET6278783


Az általad megtekintett eladó hódmezővásárhelyi (Hódmezővásárhely, Jókai utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m², míg a hozzá tartozó teleké 596 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 616 438 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 46%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Ernő referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6278783. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.