star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hódmezővásárhely

  • 185 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 322 m²

    telek

Vételár:

98 millió Ft

Eladó ház Hódmezővásárhely 1. kép

Eladó ház Hódmezővásárhely

  • 185 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 322 m² telek

  • Eladó ház Hódmezővásárhely

  • 185m²


Ár:

98 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1995
Szintek
1
Szobák száma
6 (4 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Légkondícionáló
van
Melléképület
van
Költözhető
Megegyezés szerint
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
C
Erkély, terasz mérete
24 m²

Az ingatlanról:

Egyedülálló lehetőség a város ezen részén!

Az ingatlan frekventált helyen csendes lakó-pihenő övezetben található, jó állapotú a szükséges korszerűsítésekkel folyamatosan karbantartott, körbenapozott. Remek szomszédokkal, iskolához, óvodához, bevásárló központhoz, körzeti orvosi rendelőhöz közel. Tömegközlekedés pár perces sétatávolságra van, továbbá a Tram-train (vasút villamos) szegedi közvetlen gyors közlekedést tesz lehetővé.

A ház kellemes közérzetet biztosít a bentlakók részére, praktikus elrendezése és szép megjelenése Kónya Imre építész tervezőnek is köszönhető. A földszinten tágas nappali étkezővel, két szoba, konyha fürdőszoba wc-vel összesen 81 m² az emeleten két szoba, nappali, wc és gardrób összesen 60 m² a hasznos lakóterülete és még beépíthető 30 m². 

Az udvar felől fedett teraszon keresztül jutunk a fagymentes garázsba, melynek az utcai bejárata automata Hörmann kapuval ellátott. Az udvaron fedett grillező és alatta zöldség gyümölcs tárolására kiválóan alkalmas pince. A házban takarékos Vaillant gázkazán melegíti a fürdővizet és a korszerű központi fűtésrendszert. Földkábeles villany 3X16 A teljesítménnyel, réz vezetékekkel. A fsz-en és az emeleten klíma található. A konyhában beépített Bosch gépek. Az ablakokon szúnyoghálók, alumínium redőnyök elektromos mozgatással, heti program kapcsolóval. A biztonságról kamerás riasztó rendszer gondoskodik. Optikai széles sávú internet hozzáférés biztosított. 

Igény esetén a bútorzat megbeszélés tárgyát képezheti. Várom komoly érdeklődő jelentkezését. Amennyiben fotókat kérne, keressen emailben, bordasposta@gmail.hu .

Ingatlanközvetítőt nem bízok meg értékesítéssel! 


Helyiségek

Terasz
24m²
Szoba
12m²
Konyha
8m²
Fürdőszoba
6m²
Nappali
28m²

Elhelyezkedés

6800, Hódmezővásárhely, Vas utca 4.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 50

Ingatlannet kód: 6649956


+36 50

Ingatlannet kód: 6649956


Az általad megtekintett eladó hódmezővásárhelyi (Vas utca 4.) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 2 félszoba). Az épület alapterülete: 185 m², míg a hozzá tartozó teleké 322 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 98 millió Ft, négyzetméter ára 529 730 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 38%-kal magasabb. Az ingatlant B Attila hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649956. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.