star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 240 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 590 m²

    telek

Vételár:

240 millió Ft

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 240 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 590 m² telek

  • Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 240m²


Ár:

240 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2006
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Budapest II. kerület, Budaliget csendes, nyugodt részén eladó egy gyönyörű PANORÁMÁS, minden igényt kielégítő családi ház. 2 ÁLLÁSOS GARÁZS! KANDALLÓ!Az ingatlant a jelenlegi tulajdonosai építették egy 590 m2-es telekre, amely 2006-ban került átadásra és azóta számtalan fejlesztésen, korszerűsítésen esett át.A 3 szintes ingatlan nettó 240 m2, kialakításra került egy tágas amerikai konyhás nappali továbbá, 6 szoba és 3 fürdőszoba. Ezeken felül tartozik hozzá egy garázs, mely 2 autó számára biztosít parkolási lehetőséget. Az alsó szinten található egy kombinált szauna, merülő medence és egy kertkapcsolatos konyha is, amely praktikus a nyári időszakban való főzéshez, sütéshez.A nappaliból nyíló teraszról és az emeleti szinten elhelyezkedő hálószobából nyíló erkélyről élvezhetjük az örök panorámát az év minden szakaszában.Ennek a gyönyörű családi otthonnak a melegét egy korszerűsített, kedvező rezsijű gázkazán adja. Alternatív fűtési lehetőségként beépítettek egy kandallót is.A ház szigetelve van és 3 rétegű nyílászárókkal rendelkezik, elősegítve a hőmegtartást.Az emeleti szinten inverteres klíma található minden szobában.Egyéb extrák: - Elektromos redőny- Teraszt lefedő napellenző - Beépített riasztórendszer- Beépített konyha, gépek és szekrényekAutóval rugalmasan, gyorsan megközelíthető minden fontosabb intézmény és bevásárlási lehetőség. Tömegközlekedés szempontjából is optimális választás, mivel 5 perc sétatávra található a legközelebbi buszmegálló, ahol 10 percenként mennek a járatok. Ajánlom családoknak, akiknek fontos a természetközeli, nyugodt életkörülmény. Az ingatlan adottságai alapján számtalan lehetőséget rejt magában, akár 2 generációssá is átalakítható.Jöjjön, tekintse meg álmai otthonát! Várom a megtisztelő hívását akár hétvégén is!.

Irányár: 240000000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: HZ071971


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6659009


+36 30

Ingatlannet kód: NET6659009


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 240 m², míg a hozzá tartozó teleké 590 m². További jellemzői: az építés éve 2006, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 240 millió Ft, négyzetméter ára 1 000 000 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6659009. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.