star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, III. kerület, Táborhegy

  • 600 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 051 m²

    telek

Vételár:

525 millió Ft

Eladó ház Budapest, III. kerület, Táborhegy

  • 600 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 051 m² telek

  • Eladó ház Budapest, III. kerület, Táborhegy

  • 600m²


Ár:

525 000 000 Ft

Építés éve
2005
Szintek
3
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
geotermikus
Parkolás
3 garázs
Légkondícionáló
van
Melléképület
van
Bútorozott
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
A+++
Erkély, terasz mérete
65 m²
Egyéb extrák
Medence, Kültéri konyha, Uszoda, Konditerem
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Napelem, Szigetelés, Hőszivattyú
Napelem teljesítménye
30 kWp

Az ingatlanról:

A ház  HŐSZIVATTYÚS, 42 db NAPELEMMEL ellátott, SZINTE 0 REZSIVEL működő, elektromos autó töltővel ellátott, 2006-ban épült, 3 szintes, 600 nm-es családi ház eladó(/kiadó) úszómedencével, jakuzzival, infra- és finn szaunákkal, növényekben gazdag, impozáns kerttel!Alsó szint: vendéglakrész (szoba, konyha, fürdő), tárolók (kb. 50 nm)Fszt: amerikai konyhás nappali étkezővel és márvány kandallóval, kertkapcsolatos, utcáról belátásmentes terasszal. A fsz.-ről nyíló wellness helyiségben található egy 10 x 3 m úszómedence, 2 szauna (2 személyes infra, 6 személyes kombinált), jacuzzi.Em.: 4 hálószoba (az egyikhez fürdő és gardrób), 2 fürdőszoba hidromasszázskádakkal, 2 erkély örök-panorámás kilátással, gardróbszoba, mosókonyha.Teremgarázs: A fűtött gépkocsi feljáró és teremgarázs részen akár 3 gki is tud parkolni (elektromosautó töltése biztosított). Itt található külön kerékpár- és keréktároló, az uszoda rendszer gépészete, egy éléskamra és egy zárt tároló, amely akár páncélteremmé is átalakítható.Az utca szinten található 2 autónak fedett garázsbeálló, elektromosautó töltési lehetőséggel.ENERGETIKAI RENDSZER: Az fűtési rendszer 2 Buderus kazán, amely csak alkalmanként kell hogy működjön a hőszivattyús alap-fűtési rendszer miatt. A légterekben radiátor és padlófűtés kombinációja található. Az energiatakarékos üzemmódot 42 db. napelem biztosítja. A telepített német technológiájú Dimplex levegős hőszivattyú rendszer új központi vezérlőegységet kap, így az amúgy is alacsony fogyasztása tovább csökken. Az alacsony besorolású energetikai rendszer mellett a jövőbeli tulajdonos az elektromos autóját ingyen tudja tölteni.Kert: automatikus öntöző rendszerrel felszerelt, folyamatosan karbantartott növényzettel. A kerti esővíztárolók 3000 liter esővíz összegyűjtését teszik lehetővé.Minden helyiség hűtő-fűtő légkondival felszerelt, a ház központi riasztóval és porszívóval ellátott. A kb 600 nm- es lakóterület fűtése és rezsiköltsége az alkalmazott energiatermelőképességgel, hőszivattyús rendszerrel és a víztakarékos üzemmóddal a mai energiaárakhoz képest jóval kedvezőbb, mint egy kisméretű családi ház. Nyáron gyakorlatilag 0 Ft. rezsiköltséggel lehet számolni.


Elhelyezkedés

1037, Budapest, III. kerület, Táborhegy, Laborc u. utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6629778


Ujszászi József

Ujszászi József

Hirdető további ingatlanjai
Ujszászi József

Ujszászi József

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: 6629778

Ujszászi József

Ujszászi József

Hirdető további ingatlanjai
Ujszászi József

Ujszászi József

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerület, táborhegyi (Laborc u. utca ) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 600 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 051 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fűtés típusa geotermikus. Parkolási lehetőség: 3 garázs. A családi ház ára 525 millió Ft, négyzetméter ára 875 000 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ujszászi József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629778. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület, Táborhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.