star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 400 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 639 m²

    telek

Vételár:

299 millió Ft

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 400 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 639 m² telek

  • Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 400m²


Ár:

299 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2002
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

KÜLÖNLEGES 400NM CSALÁDI HÁZ TESTVÉRHEGYEN 1639 NM TELEKKEL!

Itt találta meg álmai otthonát! Ez a páratlan ingatlan egy igazi oázis Budapest III. kerületében, a csendes Testvérhegyen található. Ez az otthon lehet a vállalkozásnak, magán óvodának, bölcsődének vagy akár klinikának is tökéletes. Ráadásul akár társasházzá is bővíthető!

Ez a rendkívüli ingatlan egy saját szervíz úton lévő telken fekszik, ahol nyugodtan élvezheti a panorámát, miközben teljes magányban van. A zöld kertet sündisznók, mókusok és madarak lakják, és a környék a város legtisztább levegőjű területe.

Az épület lenyűgöző zöld kerttel és hatalmas beltéri medencével rendelkezik, amelyet egyszerűen csak egyedinek lehet nevezni. A medence szinte egy kis üdülőhely a házban, mozaik csempékkel, 9,5x4,5 méteres görög stílusú úszómedencével, és hatalmas oszlopokkal. Az építése 20 évvel ezelőtt történt, de csak 3 évig használták.

Az ingatlan jelenleg 2 szintes, de a tetőtér is könnyen beépíthető. Az épület minőségi anyagokból épült a 2000-es évek elején, és magas minőségű csempékkel, olasz bútorokkal van berendezve.

Az udvaron belső udvari parkoló található, ahol 8 autó számára van elegendő hely, valamint egy két autós zárt garázs is rendelkezésre áll. Az épület tetejére napelemes rendszert is ki lehet építeni, így akár nullára is csökkentheti az energiaköltségeit.

Az ingatlan nagyon jó elrendezésű, a földszinten található a lakóterület, míg az alagsorban wellness rész, garázs, és akár szauna vagy konditerem is kialakítható. A földszinten 3 hatalmas szoba, tágas nappali, több gardrób szoba, egy hatalmas fürdőszoba, konyha és spajz található.

Ez az otthon tökéletes választás azoknak, akik szeretnének egy egyedülálló és különleges helyen élni, ugyanakkor könnyen megközelíthetőek a városi kényelmi szolgáltatások. Jöjjön, és nézze meg ezt az egyedi családi házat, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Keressen bennünket még ma!
További információkkal kapcsolatban keressen elérhetőségeimen:
Viletel István
+36 30 361 3551
viletel.istvan@dh.hu


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6567730


+36 30

Ingatlannet kód: NET6567730


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 400 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 639 m². További jellemzői: az építés éve 2002, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 299 millió Ft, négyzetméter ára 747 500 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Viletel István Endre referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6567730. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.