star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Iklad

  • 142 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 404 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Iklad

  • 142 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 404 m² telek

  • Eladó ház Iklad

  • 142m²


Ár:

69 900 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Tágas, igényes kialakítású, ÚJÉPÍTÉSŰ 4 szoba + nappalis, konyha-étkezős, 142 m2-es ikerházfél természetközeli helyen, kiváló megközelítéssel Ikladon.
Már 20 % önerővel megvásárolható ikerház fél a gyönyörű Gödöllői dombság ölelésében. Erre az ingatlanra a Falusi CSOK igénybe vehető!
Ajánlom azoknak a családoknak, akik szeretik a csendet, a friss levegőt és a zöldet, azoknak, akik szeretnének jó helyen, értékálló házat venni!

A TELEK:
A lakásokhoz egyenként 404 m2-es telekrész tartozik, mely kiváló megközelíthetőségű utcában helyezkedik el, a főútra merőlegesen. Az ingatlannal szemben buszmegálló, a főút túloldalán vasúti megálló található. A központtól pár percre, mégis a település természetközeli részén terül el a panorámás telek.

A HÁZ:
A házat jól átgondolt építészeti és belsőépítészeti megoldások jellemzik, a vonzó külsőhöz magas színvonalú műszaki tartalom és kivitel tartozik.
Évtizedes tapasztalattal és megtekinthető referenciákkal rendelkező, MEGBÍZHATÓ KIVITELEZŐ!
Nettó hasznos lakótér 142 m², melyhez 10 m² terasz, valamint egy 20,5m² nagyságú garázs tartozik, ahol a két ikerház fél találkozik.
Elosztása: a földszinten tágas nappali, konyha-étkező, szoba, fürdőszoba, wc, előszoba; az emeleten 3 szoba, fürdőszoba-wc és egy gardrób. A lakás mind a 4 szobája teljes értékű, háztartási helyiséggel, vendég mosdóval, 2 fürdőszobával kiváló lehetőség családok számára a kényelmes otthon megteremtésére.
A ház fűtésére inverteres hőszivattyú kerül beépítésre padlófűtéssel kombinálva, a hűtésről oldalfali split klímák gondoskodnak. A külső hőszigetelés 15cm vastagságú grafitos hőszigetelő táblákból készül el.
A nyílászárók minőségi, 6 légkamrás Schüco műanyag profilból készülnek, 3 rétegű hővédő üvegezéssel, igény esetén elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval.
Tervezett átadás 2024 tavasza.

MŰSZAKI ADATOK:
- telek 404 m2 / ikerházfél
- hasznos lakótér 142 m2, 10 m2 terasz, 20,5 m2 garázs
- 4 szoba + nappali + konyhaétkező, előszoba, háztartási helyiség, gardrób, 2 fürdőszoba, vendég mosdó
- 2 szintes
- fűtés: inverteres hőszivattyú, padlófűtés, split klímák
- 3 rétegű műanyag nyílászárók
- 15 cm grafitos szigetelés
- cserép héjalás
- választható burkolatok
- kulcsrakész ár

LOKÁCIÓ:
Iklad hangulatos és csendes sváb község, a Gödöllői-dombság ölelésében, Aszód közvetlen közelében. A településen iskola, óvoda, piac, művelődési ház, és minden más hétköznapi életvitelhez szükséges szolgáltatás megtalálható. A faluban csodás horgásztó és rendezvénypark került kialakításra.
Közlekedése kiváló, 5 percre és 5 km-re található az M3-as felhajtó, Aszód 3, Gödöllő 14, Budapest 35, Hatvan 17, Vác 28 kilométerre fekszik.
Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére: a kiválasztott ingatlan finanszírozásához hitel megoldásokat, CSOK ügyintézést, az adásvételhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk.


Elhelyezkedés

Iklad


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6606251


HASONLÓ INGATLANOK


58 700 000 Ft

Iklad, csendes mellékutcában

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 86m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6606251

Az általad megtekintett eladó ikladi ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). Az ikerházról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 142 m², míg a hozzá tartozó teleké 404 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Az ikerház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 492 254 Ft, ami az ikladi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hegyesi Judit referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6606251. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Iklad ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.