star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ipolyvece

  • 90 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 906 m²

    telek

Vételár:

15 millió Ft

Eladó ház Ipolyvece

  • 90 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 906 m² telek

  • Eladó ház Ipolyvece

  • 90m²


Ár:

15 000 000 Ft

Építés éve
1950
Szobák száma
2
Fűtés
cserépkályha
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

Ipolyvece központi részén családi ház eladó!
Az 1950-es években épült 90 m2-es ház vegyes falazatú a hozzá épített rész építőanyaga tégla. A közművek közül víz, villany, csatorna van a házban. A gáz az utcában található. A fűtésről egy jó minőségű cserépkályha gondoskodik, de vegyes tüzelésű kazánnal is fűthető, radiátor hőleadókkal. A meleg víz ellátás villanybojlerrel megoldott. A házban 2 szoba, étkező, konyha, fürdőszoba WC-vel , kamra, előszoba és folyosó található. Az előző tulajdonosok az elmúlt évek alatt a belső felújítás nagy részét már elvégezték. A régi házhoz egy konyha és közlekedő részt építettek. A belső burkolatok járólapra és laminált parkettára lettek cserélve, a falak gipszkarton borítást kaptak. 1999-ben az épület tetőszerkezetét kijavították, átlécezték. A ház statikai állapotát betonozással és vas zártszelvényekkel megerősítették. A külső felújítással tökéletes otthona lehet egy családnak.
A 906 m2-es saroktelken egy utcafronti 20 m2-es nyárikonyha található, mely garázzsá is alakítható. A ház előre egyeztetett időpontban megtekinthető.

A faluban élelmiszerüzlet, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár található. A vasútállomás kb.500 m-re, a buszmegálló 100 m-re van. Budapest 80km, Vác 40 km, Balassagyarmat 20km távolságra található.
Ipolyvece a szlovák határ, az Ipoly folyó közvetlen közelében fekszik. Az Ipoly–völgye természeti kincsekben bővelkedik, növény- és állatvilágát sok egyedi, ritka és védett faj gazdagítja. Lakói szorgalmas, dolgos emberek a bogyós gyümölcstermesztés hazájának tekintik . A község életét egész évben végig követik a különböző kulturális, hagyományőrző és sport rendezvények. Ha a természet csendjére, nyugalmára, kikapcsolódásra vágyik, itt megtalálja! A településen falusi CSOK igénybe vehető.
Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Ingyenes ajánlatküldés országos rendszerből, e-mail cím megadásával

Köszönjük, hogy minket választ!


Elhelyezkedés

Ipolyvece


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648751


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648751

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó ipolyvecei családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 906 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cserépkályha. A családi ház ára 15 millió Ft, négyzetméter ára 166 667 Ft, ami az ipolyvecei átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Roza Ildikó referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648751. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ipolyvece ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.