star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Iszkaszentgyörgy

  • 126 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 913 m²

    telek

Vételár:

35,5 millió Ft

Eladó ház Iszkaszentgyörgy

  • 126 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 913 m² telek

  • Eladó ház Iszkaszentgyörgy

  • 126m²


Ár:

35 500 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Iszkaszentgyörgyön, Kisiszkán, belterületi részen, gyönyörű panorámával rendelkező, átépített lakóház eladó!Örömmel kínáljuk eladásra ezt a gondosan átépített és szépen felújított lakóházat Iszkaszentgyörgyön, Kisiszkán belterületi részén. Az ingatlan egy közel 3000 nm-es, két egymás melletti lejtős, nyeles telken helyezkedik el, így bőséges teret kínálva a kényelmes élethez és a természet közelségéhez.Az eredeti alap épület 30 éve készült betonból, míg a ráépült szintek tégla és fa szerkezetből kerültek kialakításra. Az építkezés három évvel ezelőtt kezdődött, és tavaly került teljes körű befejezésre, így a ház modern és komfortos kialakítással rendelkezik. Mind külső, mind belső szigetelése magas színvonalú, az ablakok műanyagok, biztosítva ezzel az optimális hő és hangszigetelést.A tető fa szerkezetből készült, melyet pala és cserép fedés borít, biztosítva ezzel az épület hosszú élettartamát és stabilitását. Az ingatlan rendelkezik két terasszal és két erkéllyel, melyekről csodálatos panoráma tárul a környező vidékre.A lakóház alapterülete 72 nm, míg a lakótér összesen 118 nm, így tágas és kényelmes otthont biztosítva az új tulajdonosnak. Az ingatlanban két szoba, két nappali, fürdőszoba, főző- és étkezőhelyiség található. A szobák laminált padlóval burkoltak, míg a többi helyiség ízléses járólapot kapott.A fűtést elektromos panelek biztosítják, azonban igény esetén könnyen átalakítható más fűtési megoldásra is. A házban vezetékes víz áll rendelkezésre, és a csatornázás saját derítőbe történik.Tartozéka egy borospince, valamint egy melléképület, mely kiválóan alkalmas tárolónak.Véleményem szerint ez a hely ideális bármely korosztálynak, ahol a csend, a nyugalom és a baráti összejövetelek szerelmesei otthon érezhetik magukat.Az ingatlan per- és tehermentes, gyorsan birtokba vehető!Ha szeretne egy szép, modern otthont egy csendes, természetközeli környezetben, ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megtekinthesse ezt az ingatlant!


Elhelyezkedés

Iszkaszentgyörgy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629683


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629683

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó iszkaszentgyörgyi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 126 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 913 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 35,5 millió Ft, négyzetméter ára 281 746 Ft, ami az iszkaszentgyörgyi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Frebrich Szilvia referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629683. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Iszkaszentgyörgy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.