star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Jászfényszaru

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 025 m²

    telek

Vételár:

33,1 millió Ft

Eladó ház Jászfényszaru

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 025 m² telek

  • Eladó ház Jászfényszaru

  • 160m²


Ár:

33 100 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

***Jász-Nagykun-Szolnok vármegye, JÁSZFÉNYSZARU, 160 nm-es ÉPÍTÉS ALATT ÁLLÓ KÉTSZINTES CSALÁDI HÁZ, eladó. ÁTALAKÍTÁSI TERVVEL! BEFEKTETÉSRE is kiváló lehetőség, olvasson tovább! ***

Az épület tégla falazatú, az 1980-as évek első felében épült. A jelenlegi tulajdonos három praktikus egyedi lakást tervezett kialakítani, így jelenleg 4 szoba + 1 félszoba, továbbá 3 konyhává és 3 fürdőszobává alakítható helyiség és egy külön WC található benne. A házat egy 9 nm-es erkély teszi teljessé.

A ház mérete és a helyiségek elhelyezkedése miatt kényelmes otthona lehet egy nagyobb CSALÁDNAK, HÁROM, DE AKÁR NÉGY GYEREKKEL IS. Erre a kialakításra készítettem egy átalakítási tervet, amelyet a galériában tekinthet meg. A családok letelepedését az önkormányzat támogatja.

A ház BEFEKTETÉSNEK is kiváló, mivel a felújítás előrehaladott állapotban van, a befejezést követően komoly profit realizálható.

A szobák javarésze DÉLKELETI tájolású, ahová árad be a NAPFÉNY a nagy HŐ- ÉS HANGSZIGETELT ABLAKOKON keresztül, az AJTÓK IS CSERÉLVE LETTEK. A VILLANYÓRA SZABVÁNYOSÍTVA van, számos VÍZKIÁLLÁS, CSATORNAKIÁLLÁS és ELEKTROMOS ELŐKÉSZÍTÉS is elkészült. Az épület elektromos terhelhetőségét HÁROM FÁZIS szolgálja.

A ház 1025 négyzetméteres telken helyezkedik el, amely lehetőséget nyújt kertészkedésre, vagy a szabadidő kellemes eltöltésére is.

Ez a sokoldalú ház a városka közkedvelt utcájában helyezkedik el. A közelben található posta, üzletek, patika, iskola. A településen nemrég épült bölcsöde és az óvodát is frissen újították fel. Számos mukalehetőség van, erről több gyár, ipari park gondoskodik, és a fejlődés egyre gyorsabb. A helyi önkormányzatnál letelepedési támogatás igényelhető. A 32-es főút 3 perc alatt elérhető, a buszmegálló az utca végén van.

Az ingatlan megvásárlását kedvezményes OTP hiteleinkkel támogatjuk, igényeljen CSOK Pluszt, Babaváró hitelt, vagy lakáshitel termékeinket! Kérem, hívjon bizalommal! Készséggel állok rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Jászfényszaru


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6619686


Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6619686

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó jászfényszarui családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 025 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 33,1 millió Ft, négyzetméter ára 206 875 Ft, ami a jászfényszarui átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hohol Róbert referens a Jászberény Gyöngyösi út 36 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619686. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jászfényszaru ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.