star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Jászkisér

  • 67 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 646 m²

    telek

Vételár:

10,9 millió Ft

Eladó ház Jászkisér

  • 67 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 646 m² telek

  • Eladó ház Jászkisér

  • 67m²


Ár:

10 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
egyéb
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A Casanetwork Jászberényi Ingatlaniroda megvételre kínál Jászkiséren 67 m2-es, 2 szobás, átlagos állapotú családi házat, fa nyílászárókkal az alábbi paraméterekkel:Az ingatlan jellemzői:- 1970-es években épült szilikátból erős, szigetelt alapra. Az ablakok nagy része cserélve lett hőszigetelt műanyagra. A ház fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak és egy, az étkezőben lévő kandalló is segít meleget adni. A meleg víz ellátásáról gázbojler. Az épület statikailag jó állapotban van. Szárazak a falak, nincs süllyedés. A cseréptető jó állapotú, nem szorul felújításra. A ház belsejére igények szerint ráfér a renoválás. Tisztasági festés után lakható az ingatlan.  Viszonylag könnyen átalakítható az épület. Az új tulajdonos kis erőfeszítéssel a saját ízlése szerint formálhatja. Az 3x16A lett bevezetve, így nagyobb teljesítményű barkácsgépeket is lehet használni.- Az ingatlanban található helyiségek: A szobák 14 m2 és 18 m2 padlószőnyeg padlóburkolattal, étkező 16 m2, konyha 5 m2, kamra 2 m2 és előtér 3 m2 egyaránt PVC padlóburkolattal, fedett terasz 5 m2 beton padlóburkolattal.- Melléképület és ólak is tartoznak az ingatlanhoz. Régebben nyári konyhának használták a melléképületet, de akár műhelynek is tökéletes igények szerint. A 646 m2-es telken még így is marad hely konyhakertnek, vagy akár kisebb parkosításra.A környék jellemzői:- Csendes, nyugodt környék főleg idősebb szomszédokkal. - A közelben több munkalehetőség van, és a környező városok ipari parkjaiban is könnyen lehet munkahelyet találni. Bejárásról a cégek ingyenes buszjáratokkal gondoskodnak. Az iskolának saját termálvizes uszodája van, melyet délutánonként a lakosság is igénybe vehet. - Az ingatlant kisebb családoknak és idősebb házaspároknak egyaránt ajánljuk, azoknak, akik nem ijednek meg a felújítás kihívásaitól. Csendes nyugodt környéken, a friss levegőn található. Falusi CSOK felvételére alkalmas./A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Amennyiben az  182100134 eladó Jászkiséren családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Terasz
5m²
Előszoba
3m²
Kamra
2m²
Konyha
5m²
Fürdőszoba
3.5m²
étkező
16m²
Szoba
18m²
Szoba
14m²

Elhelyezkedés

Jászkisér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6542151


+36 20

Ingatlannet kód: NET6542151

Az általad megtekintett eladó jászkiséri családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m², míg a hozzá tartozó teleké 646 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 10,9 millió Ft, négyzetméter ára 162 687 Ft, ami a jászkiséri átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Hegedűs Csaba referens a CasaNetWork Jászberény irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6542151. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jászkisér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.