star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kaposvár, Toponár

  • 167 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 791 m²

    telek

Vételár:

50 millió Ft

Eladó ház Kaposvár, Toponár

  • 167 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 791 m² telek

  • Eladó ház Kaposvár, Toponár

  • 167m²


Ár:

50 000 000 Ft

Építés éve
1974
Szintek
3
Szobák száma
7 (2 + 5)
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

A Kaposvárhoz tartozó Toponáron, az Orci úton kínálunk megvételre egy családi házat. Lakóterülete két szinten 167 m2, plusz rendelkezésre áll az 56 m2-es szuterén több helyiséggel. Az emeleten ki van alakítva négy szoba és egy nagyobb erkély, valamint egy zuhanyzós fürdő, míg a földszinten a tágasabb nappalin kívül találunk három szobát, étkezős konyhát, kádas fürdőt, külön WC-t, kamrát és a közlekedőt. A szuterénben garázs, mosókonyha, pince, kazánház és taroló kapott helyet. A ház téglából épült 1974-ben, átlagos állapotú, fűtését és a meleg vizet egy-egy gázkazán biztosítja. Hátrébb állnak melléképületek, a telek 791 m2-es, teljesen sík. Konyhakert vagy kisebb gazdaság vitelére is alkalmas, akár állattartásra is. Termő gyümölcsfákról, szőlőről szintén gondoskodtak a korábbi tulajdonosok. Mind a ház, mind a hozzá tartozó terület folyamatosan karbantartott, de igény szerint az épület egyes részei már korszerűsítésre szorulnak. Nagyobb család vagy vállalkozás számára remek lehetőség, elhelyezkedése nagyon jó. A kedvelt Deseda tó 2 km, Kaposvár belvárosa 5-6 km, az új 67-es út szintén ekkora távolságra van, onnan a Balaton vagy Budapest is könnyen, gyorsan elérhető.


Elhelyezkedés

Kaposvár, Toponár, Orci út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6609096


Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6609096

Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Kaposvár, toponári (Orci út) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 5 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 167 m², míg a hozzá tartozó teleké 791 m². További jellemzői: az építés éve 1974. A családi ház ára 50 millió Ft, négyzetméter ára 299 401 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Förgeteg Melitta referens a Ház Gergely András irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6609096. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár, Toponár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.