star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kaposvár, Várdomb

  • 121 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 500 m²

    telek

Vételár:

41,99 millió Ft

Eladó ház Kaposvár, Várdomb

  • 121 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 500 m² telek

  • Eladó ház Kaposvár, Várdomb

  • 121m²


Ár:

41 990 000 Ft

Építés éve
1999
Szintek
3
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)

Az ingatlanról:

Eladó egy ikerház egyik fele Kaposvár Várdomd városrészen. Az ingatlan forgalomtól elzárt, csendes helyen található, rengeteg fával körülvéve.

A telek nem nagy, tehát olyanoknak is megfelelő, akik úgy szeretnének családi házban élni, hogy nincs gond például a fűnyírásra.

Az épület alatt található a garázs, mellette a kazánház és egy tároló helyiség.

Az első szint rendkívül jó elrendezésű, hatalmas, világos nappalival, melynek ékessége az impozáns, vízteres cserépkályha. A nappalival szinte egy légtérben helyezkedik el a szintén tágas konyha, amely a hangulatos, fedett hátsó teraszra nyitható, ezáltal kültéri étkezésekre is lehetőség adódik.

Ezen a szinten még egy kamra és egy fürdő is helyet kapott.

A következő szinten két szoba és egy fürdő található, a legfelső emelet pedig egylégterű, itt egy lambériázott tetőtéri szoba terül el.

A ház minden szintje megközelíthető egy lépcsőházon keresztül. Az első szinten a lépcsőház üvegezett tolóajtóval zárható, ami a fűtés szempontjából is előnyös.

A kertben lévő növények, bokrok jelenleg kis törődésre vágynak, hogy az udvar még szebb legyen.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

 

 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Nincs a közelben.


Elhelyezkedés

Kaposvár, Várdomb


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6616537


+36 70

Ingatlannet kód: NET6616537


Az általad megtekintett eladó Kaposvár, várdombi házrész 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 121 m², míg a hozzá tartozó teleké 500 m². További jellemzői: az építés éve 1999, a fűtés típusa gáz (központi). A házrész ára 41,99 millió Ft, négyzetméter ára 347 025 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Gazda Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6616537. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár, Várdomb ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.