star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kardoskút

  • 242 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

35,8 millió Ft

Eladó ház Kardoskút

  • 242 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó ház Kardoskút

  • 242m²


Ár:

35 800 000 Ft

Szobák száma
4

Az ingatlanról:

Kisebb értékű ingatlan értékegyeztetéssel csereként beszámítható.
Békés vármegyében, gyönyörű, csendes környezetben, rezsi nélküli, gazdálkodásra, falusi turizmus, vendéglátás céljára is alkalmas, városokhoz közel, de mégis vidéki idilli, autentikus hangulatú tanya - egy lakótelepi lakás áráért - eladó. A természet ölelésében található ez a tájba illő épületegyüttes. A hatalmas telek lehetőséget biztosít saját gazdálkodáson túl, permakultúra kialakítására, vagy fűszernövény, levendula termesztéshez is. Családi gazdálkodni vágyóknak, állattartással, ló és egyéb lábasjószág tartással foglalkozóknak ideális választás. A gondosan karbantartott 1,8ha-os birtok teljes egészében körbe van kerítve és egy tökéletes gazdaságnak megfelelő épületegyüttest (lakóház, fészer, ló és birka istálló, sertés és csirkeól) tartalmaz.
Nemcsak a lakhatás oldható meg, ebben az új otthonban alacsony rezsiköltséggel de a család megélhetése is. A korábbi tulajdonos állattartással foglakozott, amelyre az ingatlan minden elvárásnak megfelel. Csupán csak el kell indítani a gazdálkodást. Ez az ingatlan lehetőséget ad a kikapcsolódásra, az egészséges életmódra, vagy akár az anyagi haszonszerzésre is.
A környező települések programjai, látványosságai és turisztikai lehetőségei miatt a tanya vendéglátás vagy szállás szolgáltatás területén is megélhetési lehetőséget rejt magában.
Befektetőknek, a nagyvárosból elvágyóknak kitűnő lehetőség
A terület jellemzői:
Az 1,8 ha-os terület felosztása 5687m2 Major és 13 198 m2 szérűskert, ami művelési ágból kivett külterület. Ezáltal nem szükséges ez elővétel miatt kifüggeszteni, hanem azonnal tulajdonba és birtokba vehető. A terület füvesített udvara a nyári nagy melegben is mindig üde, zöld. Vízellátásáról a fúrt és ásott kút gondoskodik, 4 db kerticsappal. A szennyvíz elvezetése saját emésztőben megoldott. Az aszfaltozott útról egy kb. 300 méter viszonylag jól járható földút vezet az ingatlanhoz, így autóval a város 5 perc alatt elérhető, télen nyáron megközelíthető. Közmű ellátása kiváló, saját tulajdonú légkábelen kapja az áramellátást, 4x16 amperes, bővíthető közműellátás áll rendelkezésre.
A telek fás, bokros kialakítású, intimitásnyújtó, szomszédmentes, a csend és a nyugalom szigete.
Az épületek:
Lakóház: A 242 m2-es, vegyes falazatú (tégla alapon vályogtéglából épült 55cm vastag falakkal), tornácos, dupla komfortos lakóház 3 nagyméretű szobából, étkezős konyhából és kiszolgáló helyiségekből áll. Az egyik fürdőszoba még nincs véglegesen kialakítva, de a közmű kiállások kiépítve. A hangulathoz kiválóan illeszkedik búboskemence, mely a téli napokon gondoskodik a kellemes hőmérsékletről.
A 43,5 m2-es tornác 3 bejárattal és egy pincelejárattal teszi több generációssá, vagy megosztott részek kialakítására alkalmassá az épületet. A padlásfeljáró bővítési, a 24 m2-es pince tárolási lehetőséget biztosít.
Istálló: 160 m2-es tökéletes tetőszerkezetű, vályog építésű osztott istálló döngölt földes, födéme kisebb javításra szorul. Északi oldalról birka beállók találhatók, déli oldalról 8 állásos lovak vagy tehenek tartására alkalmas.
Fészer: 65 m2-es hatalmas belmagasságú, beton aljzatú téglaépület, amely garázsként, mezőgazdasági gépek tárolására, vagy akár szervízelésére is alkalmas lehet.
Sertésól: 40 m2-es beton aljzatú téglaépület.
Csirkeól: 40 m2-es beton aljzatú téglaépület. A kapcsolódó drótkerítéssel elkerített részben baromfiudvar.

Környezet:
1.5 km-re található Kardoskút, ami egy 1000 fő alatti település. Itt iskola, óvoda, CBA élelmiszerbolt, posta, fodrászat, étterem, lángosos, konditerem, könyvtár, és számos más szolgáltatás megtalálható.
5 km-re - Bogárzói lóversenypálya, Kardoskúti Fehértó
7 km-re - Kőrös-Maros Nemzeti Park
8 km-re - Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő / SPA
18 km-re - Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. Lovaspálya, Körös torok

Ha felkeltettük az érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és jöjjön el egy ingatlanbejárásra, hogy megtekinthesse az ingatlant személyesen!
Ügyvédi közreműködés megszervezése.


Elhelyezkedés

Kardoskút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6591728


+36 70

Ingatlannet kód: NET6591728

Az általad megtekintett eladó kardoskúti családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 242 m². A családi ház ára 35,8 millió Ft, négyzetméter ára 147 934 Ft. Az ingatlant Suki Ervin referens a Pozsonyi Gábor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6591728. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kardoskút ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.