star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Karmacs

  • 131 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 892 m²

    telek

Vételár:

62 millió Ft

Eladó ház Karmacs

  • 131 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 892 m² telek

  • Eladó ház Karmacs

  • 131m²


Ár:

62 000 000 Ft

Építés éve
2021
Szobák száma
3

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Keszthely városától mindössze 10 km-re, Karmacs településen kínálom megvételre ezt a teljeskörűen újjáépített és bővített, 170 nm-es családi házat.

Az ingatlanban 2 különnyíló szoba, hatalmas, tágas nappali, konyha-étkező, fürdőszoba-Wc, közlekedő, kazánház helyiségek találhatóak.

Teljesen új villamosenergia-, vízvezeték-, és szennyvízhálózat került kiépítésre a házban, korszerű, hőszigetelt műanyag nyílászárók lettek beépítve. A tetőszerkezet is új, cserép héjazattal ellátva. A födém szigetelése 20 cm gyapottal megtörtént, a külső falak 15 cm-es szigetelést kaptak.

Az otthon melegét jelenleg új, vegyes tüzelésű kazán, a hőleadást új radiátorok biztosítják (plusz padlófűtés), de a gázcsonk is telken belül található.

A szobákba jó minőségű laminált padlóburkolat került (több réteg alátét-szigeteléssel), a többi helyiségben szintén nagyon jó minőségű járólap van. A házba minőségi anyagok kerültek beépítésre, precíz kivitelezéssel.

A 892 nm-es telken lévő házhoz tartozik még egy 8,90 nm nagyságú fedett terasz, a ház folytatásában egy további 25,29 nm-es helyiség, melyből akár további szoba vagy kis apartman, esetleg műhely kialakítható (víz, villany, fűtés itt is kiépítve és az udvarról is van bejárata).

22, 4 nm-es különálló garázs épült az elmúlt évben az ingatlanhoz, illetve kamerarendszer került felszerelésre. Az udvaron ásott kút is fellelhető, a kertben veteményezésre alkalmas terület van.
Az udvarról csodaszép panoráma tárul elénk a Keszthelyi-hegység irányába (onnan bújik elő a Nap reggelente).

Karmacsnak rendkívül kedvező a földrajzi elhelyezkedése, hiszen csodaszép környezetben, Keszthely városától és a Balatontól csupán 10 km-re, Hévíztől 8 km-re, Kehidakustánytól 10 km-re található.
A települést szőlőhegyek és erdők veszik körül. A vásárláshoz CSOK Plusz/falusi CSOK igényelhető, jogosultság szerint!

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Helyiségek

Terasz
8.9m²
Fürdőszoba
8.1m²
Közlekedő
2.43m²
Konyha
15.75m²
Szoba
14m²
Szoba
15.24m²
Nappali
34.8m²

Elhelyezkedés

Karmacs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6606954


+36 70

Ingatlannet kód: NET6606954

Az általad megtekintett eladó karmacsi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 131 m², míg a hozzá tartozó teleké 892 m². További jellemzői: az építés éve 2021. A családi ház ára 62 millió Ft, négyzetméter ára 473 282 Ft, ami a karmacsi átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Irimi Barbara referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6606954. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Karmacs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.