star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Katafa

  • 170 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 6 000 m²

    telek

Vételár:

55 millió Ft

Eladó ház Katafa 1. kép

Eladó ház Katafa

  • 170 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 6 000 m² telek

  • Eladó ház Katafa

  • 170m²


Ár:

55 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Több város – Körmend, Zalaegerszeg, Szombathely, Szentgotthárd, Vasvár – 30 km-es vonzáskörzetében, az osztrák, szlovén határ és az Őrség közelségében eladásra kínáljuk katafai ikerházunkat. Az ingatlan a falu központjában található, közel a polgármesteri hivatalhoz és a helyi rendezvényeknek otthont adó régi iskolához. A faluban vegyesbolt és italbolt is megtalálható.

A kínált ingatlanon egy dupla családiház áll, két külön bejárattal, melyek mindegyike félig alápincézett. A lakások egyenként kb. 85 négyzetméteresek, kialakításuknak köszönhetően akár egybe is nyithatók, a padlás betonozott, akár a tetőtér is beépíthető. Mindkét lakásban két szoba plusz nappali helyiségek találhatóak. A dél felőli lakásban korábban üzlethelyiség működött, így annak is használható ez a rész, de akár több családnak, több generációnak is megfelel. Az otthon melegéről fatüzelésű kazán gondoskodik, mely mindkét lakrészben a pincében kapott helyet.

Mindkét lakás külön mérővel ellátott, külön közművel rendelkezik, egyik lakrészhez 380 voltos áramellátás is tartozik. Az észak felőli lakáshoz egy fedett terasz is tartozik. Az egyik lakás konyhája 10 éve, fürdőszobája kb. 3 éve került felújításra, egyik szobában műanyag ablak csere is történt. Mindkét lakrész egy tisztasági festést követően költözhető.

Az ingatlanon megtalálható még több garázs, melyből az egyik aknás, illetve állattartás céljából gazdasági épületek is megtalálhatóak.

Az ingatlan teljes területe 6370 négyzetméter, az udvar körülbelül 800 négyzetméteren kerítéssel körbe határolt, melyhez gyümölcsös is tartozik, alma és körtefákkal. A telken van egy kisebb erdő, melyből az otthon fűtését meg lehet oldani. Katafán kistelepülés révén lehetőség van csok igénybevételére, így kisgyermekes családnak vagy gyermeket tervezőknek is ideális.

Kérjük ingatlanközvetítők ne keressenek!


Elhelyezkedés

9915, Katafa, Kossuth út 16


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6649946


Ingatlannet kód: 6649946

Az általad megtekintett eladó katafai (Kossuth út 16) ikerház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 6 000 m². További jellemzői: a fűtés típusa szén-fa (kazán). Az ikerház ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 323 529 Ft. Az ingatlant Barbara Gérnyi hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649946. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Katafa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.