star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kecskemét

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 521 m²

    telek

Vételár:

79,99 millió Ft

Eladó ház Kecskemét

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 521 m² telek

  • Eladó ház Kecskemét

  • 120m²


Ár:

79 990 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

FIGYELEM! AKÁR 2 HÓNAP MÚLVA BEKÖLTÖZHET ÚJ HÁZÁBA!!!Eladó Kecskemét Kadafalván új építésű 99,19 m2 nettó alapterülettel rendelkező nappali+ 3 szobás családi ház, 521 m2 telekkel. Az ingatlanhoz 20,79 m2-es fedett gépkocsibeálló és 15 m2-es terasz tartozik. Ami még hátra van az építkezésből: burkolás, festés, szerelvényezés, beltéri ajtók beszerelése, melyeket az ár tartalmaz!Az épület Leier Plan 30 N+F falazóelemből épült, 15 cm hungarocell szigeteléssel. A mennyezet 2 rétegű gipszkarton mennyezet, mely rétegek között a villanyvezetékek és a gépészeti csövek helyezkednek el, illetve ez légrés ad egy plusz szigetelési réteget a háznak. A födémre 30 cm befújt szigetelés került, melynek előnye hogy minden kis teret kitölt a födémnél, így hőhídmentesen szigeteli azt.TERRAN Zenit Resistor Onix beton tetőcserép Antracit bádogozással.Az ingatlan 10cm tégla falazatú válaszfalakkal készül, korszerű Bosch Condens 6000 hőszivattyús fűtéssel, padlófűtéses kialakítással. A hőszivattyúnak H tarifa igényléssel. A nyári meleg időszakban Midea OASIS plus A***-os klíma gondoskodik a házban a kellemes hőmérsékletről. Kialakításra került egy vízlágyító csatlakoztatási lehetőség, előcsövezése, kábelezésre kerül a helységenkénti hőmérséklet vezérlés lehetősége. Nyílászárók GELAN 6 légkamrás középtömítéses szerkezetek, melyek 3 rétegű üvegezéssel kerülnek beépítésre. A nyílászárók kívül antracit, belül fehér kivitelűek. A nyílászárókon a szobák, nappali és konyha ablakain motoros alumínium redőny került beépítésre antracit színben, távirányítós kivitelben. A házban lévő levegő megfelelő minőségéről oldalfali hővisszanyerős szellőzőberendezés gondoskodik.Beltéri ajtók választhatók, egyéni színben és mintázattal szerelhető tokos kivitelűek, bruttó 60.000,-Ft/ darab árig kilincsel együtt.Hidegburkolatok bruttó 6000 Ft/m2-ig választhatóakMeleg burkolatok bruttó 3500 Ft/m2-ig választhatóakSzaniterek árát bruttó 450.000,-Ft-ig tartalmazza az árAz ár tartalmazza a külső közművek bekötését, az alaprajzon szereplő szaniterek és vízvételi helyek kialakítását, első lépcső kialakítását burkolással.Kialakításra került a térkövezett autóbeálló, térkövezett bejárat, illetve a ház körül végig szegővel, kavicságyazattal kivitelezett járda.A családi ház a szükséges B/B energetikai besorolással és 90W/m2 alatt lévő energiaszükséglettel rendelkezik.Műszaki tartalmat kérésre tudunk küldeni emailben.Várható befejezés: 2023. Május-JúniusÉrdemes személyesen megtekinteni a házat és kiválasztani a vevő igényei szerinti burkolatokat és színvilágot!


Elhelyezkedés

Kecskemét, Szitakötő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6620162


+36 30

Ingatlannet kód: NET6620162


Az általad megtekintett eladó kecskeméti (Szitakötő utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 521 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 79,99 millió Ft, négyzetméter ára 666 583 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Póka Zsolt referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620162. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.