star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kémes

  • 93 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 193 m²

    telek

Vételár:

11,5 millió Ft

Eladó ház Kémes 1. kép

Eladó ház Kémes

  • 93 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 193 m² telek

  • Eladó ház Kémes

  • 93m²


Ár:

11 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Melléképület
van
Költözhető
Azonnal

Az ingatlanról:

Ingatlan közvetítők kérem, csak abban az esetben keressenek, ha érdeklődő ügyfelük van, velem való szerződéskötés miatt ne! Köszönöm.

Baranya megyében, Harkánytól 11 km-re Kémesen, tulajdonostól, 2193 nm-es telken, 93 nm-es családi ház, vidékre vágyóknak eladó, bármely korosztály számára megfelelő választás. A lakóház helységei: fürdő, wc külön helyiségben, 1 konyha, 3 külön bejáratú szoba, közlekedő, ebédlő. Sok melléképülettel: Kamra, pince, ólak, pajta, istálló, fatároló. A részben felújított lakóházban vezetékes gáz került kialakításra, ami biztosítja a konvektoros fűtést, főzést, hőtárolós gázbojlerben a melegvizet. Fürdőszoba 2019-ben teljes felújításra került, új víz és szennyvíz csőcserével együtt. Az előszoba és ebédlőrészben, egy cserépkályha kellemes meleget ad. A nyílászárók cserét, a tetőn felújítás javasolt, de még ebben az állapotban is lakható otthon jelent. A szigetelés elhagyható, mert a vályogtégla (tégla, és nem vert fal!) azt nem igényli. Nyáron hűvös, télen meleget tartó falak.

Zárt udvar, gazdálkodásra alkalmas terület, kert az önfenntartáshoz is megfelelő. Villanyhálózat ipari árammal ellátott.

Fejlődő faluban kisgyermekes családoknak megoldott az óvoda és általános iskola. Vendéglátás területén is kiemelkedő a környéken, helyben működik egy csárda, és egy pizzéria. Szolgáltatások között a masszázsszalon is megtalálható, ami miatt nem kell utazni. Buszmegálló, bolt, orvosi rendelő és posta 5 percre gyalog. A határban Dráva mentén húzódó bicikliúton Drávaszabolcsig is elbiciklizhetnek, gyalogolhatnak.

Harkányfürdő közelsége miatt befektetésre is alkalmas, akár falusi vendégház kialakítás céljából. És csak az országúton kell átsétálni a csárdához.

 

Hitel ügyintézés, babaváró, CSOK+, biztosítás helyben rendezhető. 

Irányár 11,5 millió Ft.-

Telefonon azok keressenek, akik megtekintéshez kérnek időpontot. Egyéb információért kérem, itt írásban keressen.


Helyiségek

Közlekedő
4m²
Fürdőszoba
4m²
Wc
1m²
Szoba
21m²
Szoba
16m²
Szoba
19m²
Konyha
9m²
étkező
19m²

Elhelyezkedés

7843, Kémes, Kossuth utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6649250


Ingatlannet kód: 6649250

Az általad megtekintett eladó kémesi (Kossuth utca ) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 93 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 193 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 11,5 millió Ft, négyzetméter ára 123 656 Ft. Az ingatlant Marcsi Tulézi hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649250. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kémes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.