star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kerekegyháza

  • 50 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 2 625 m²

    telek

Vételár:

8,9 millió Ft

Eladó ház Kerekegyháza

  • 50 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 2 625 m² telek

  • Eladó ház Kerekegyháza

  • 50m²


Ár:

8 900 000 Ft

Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

Otthonok és megoldások.
Kerekegyháza külterületén, Kunadacs irányában, jól megközelíthető, erdővel körülölelt környezetben, 2625 nm vadregényes területen, szebb időket megélt, jobb sorsra érdemes, felújítandó, 50 nm, nádtetős kis parasztház eladó. Kellő hozzáértéssel, elhivatottsággal, meseszép kis otthon varázsolható belőle.
Villany-fúrt kút van, vezetékes gáz a telek előtt.
Miért jó a tanyasi élet ?
Az utóbbi időszakban szembesültünk már kijárási korlátozással, fertőzésveszéllyel, készlethiánnyal, rendkívüli áremelkedéssel – nem csoda, ha sokan szeretnének a külső körülményektől egyre inkább függetlenedni és amit lehet, otthon megtermelni. Emellett fontos érv lehet még a környezettudatosság és a vegyszermentességre való törekvés is. Valamint az online világhoz való nagyobb mértékű kapcsolódás után jól esik a szabadidőt a szabadban, a kertben tölteni, sikerélményt is ad, ha látjuk a saját vetésű magjainkból előbújó növényeket cseperedni.
Lakni bárhol lehet, de élni csak tanyán. „A tanya az a hely, ahol el lehet rejtőzni és meg is gyógyulhatunk”.
Ha romantikus helyre vágyik, nem fél a felújítástól, megtermelné a saját szükségletét : megtekintésért várom megtisztelő hívását! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 348338


Elhelyezkedés

Kerekegyháza, Búhegy dűlő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6485824


+36 30

Ingatlannet kód: NET6485824

Az általad megtekintett eladó kerekegházi (Búhegy dűlő) tanya 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A tanyáról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 625 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A tanya ára 8,9 millió Ft, négyzetméter ára 178 000 Ft, ami a kerekegházi átlaghoz képest 71%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szűcs Ildikó referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6485824. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kerekegyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.