star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kerekegyháza

  • 689 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 4 000 m²

    telek

Vételár:

180 millió Ft

Eladó ház Kerekegyháza

  • 689 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 4 000 m² telek

  • Eladó ház Kerekegyháza

  • 689m²


Ár:

180 000 000 Ft

Építés éve
2004
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kecskemét külterületén, ( DE NEM KIFÜGGESZTÉSES az ingatlan ) eladóvá vált egy 2004-ben megépített, nagyon különleges, speciális ingatlan, amelyet a méreteiből és az elosztásából adódóan többféle hasznosítási célban gondolkozó kereső ügyfeleimnek ajánlom.
A ház egy 4000 nm-es területen megépült kivett lakóház, udvar, amely 3 szinten összesen 689 nm-es hasznos alapterülettel rendelkezik.
Csak a nappali- étkező 70 nm, ehhez kapcsolódik egy hatalmas konyha, és egy 2. étkező.
Ezen a szinten az egyik oldalon egy hálószoba, és ahhoz egy saját hatalmas fürdőszoba található. A nappali másik feléből tudjuk megközelíteni a nagy lakosztályt, amely 3 szobából és egy azokhoz kapcsolódó szintén hatalmas külön fürdőszobával rendelkezik.
Az épület belső tere nagyon elegáns körgalériás kialakítású, mondhatni, hogy egy kupola jellegű tetőszerkezet ablakain keresztül fényáradatban úszik a ház nagy része. Az emeleten még két lakosztály található, -egymástól távol-, saját fürdőszobákkal. Mindkettő saját előtéren keresztül közelíthető meg, így aztán teljesen biztosított az ott lakók nyugalma a nap minden szakában, hiszen semmilyen zaj nem szűrődik át a terekbe.

A teljes épület alatt szuterén jellegű pinceszint található, amelybe a tulajdonosok egy kisebb medencével, szaunával egy wellness részleget építettek meg, de ez sajnos csak félkész állapotú. Minden burkolat hiányzik.
Itt található egy hatalmas garázs, amelybe 5-6 autó parkolása lehetséges. A tulajdonosok arra is gondoltak, hogy egy ekkora ház karbantartásához szinte elengedhetetlen egy gondnok, egy házvezető. A szuterénben alakítottak ki egy szobát saját fürdőszobával.

Az épület műszaki sajátosságai:
- szerkezete. 38-as Porotherm tégla és zsalukő
- a falakon 10 cm-es külső szigetelés található
- a nyílászárók egyedi gyártású fa nyílászárók, a beltéri ajtók nagy része ólombetétes, színes üvegezésű
- a belső terekben sok helyen színes üvegtéglákat építettek be, hogy mindenhol világos, hangulatos legyen
- a házat INTERKAPEDINE veszi körül, ebben fut minden víz-, villany és szennyvíz hálózat
Az ingatlan vízellátását jelenleg 3 db. bevizsgált fúrt kút biztosítja, de az év 2. felében a vezetékes víz bekötése is meg fog történni. Ez már folyamatban van.
Vízlágyító rendszer és biztonsági rendszer is rendelkezésre áll.
A ház külsejére, a kertre és az 50 %-os készültségi fokban lévő Wellness részlegre költeni kell!

Engedje szabadon a fantáziáját, és adjon új funkciót ennek a nem mindennapi ingatlannak!
Nézze meg velem, és alkudjon rá!


Elhelyezkedés

Kerekegyháza, Kecskeméti út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6628735


+36 30

Ingatlannet kód: NET6628735

Az általad megtekintett eladó kerekegházi (Kecskeméti út) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 689 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 000 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 180 millió Ft, négyzetméter ára 261 248 Ft, ami a kerekegházi átlaghoz képest 42%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Koloh Viktor referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628735. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kerekegyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.