star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kerepes

  • 80 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 668 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó ház Kerepes

  • 80 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 668 m² telek

  • Eladó ház Kerepes

  • 80m²


Ár:

79 900 000 Ft

Építés éve
1986
Szintek
1
Szobák száma
2
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Szilasligeten Egy Telken Két Ház Eladó! 80m2- És 40 m2-es.
Hitelezhető!
Gyors KÖLTÖZÉs!

Kerepes Szilasligeten megvásárlásra kínálok egy 80 m2-es, / br. 110 m2/ egyszintes, önálló, körbejárható családi házat.

1986-ban épült 668 m2-es telekre, benne 2 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, wc. és előszoba, valamint egy 11 m2-es fedett terasz a kert felé, erkély az utca felé.
Ritkaság, hogy az épület egésze alápincézett, ahol egy autószerelő műhely működött szerelőaknával, de két autó parkolása is megoldható benne, valamint egy tároló ahol a vegyes kazán és a gáz cirkó kapott helyet.
A telekre akár több autóval is be lehet állni.

A ház beton födémes, a tetőtér felé bővíthető, szerkezetileg jó állapotú.

Extrák: elektromos kapu
kamera rendszer

A telken közel egy időben épült még egy 40 m2-es önálló kis ház, ami vállalkozásra, bérbeadásra, irodának, vagy szülői lakásnak, önállósulni vágyó nagyobb gyereknek kiváló lehetőség.

A közelben iskola, óvoda, vásárlási lehetőség, helyi busz járat.
A Hév megálló gyalogosan kb. 20 perc, autóval 5 perc, ahonnan az Örs vezér terére, vagy Gödöllő felé lehet eljutni, távolsági busszal a Puskás stadion metró állomásig.

További részletekről telefonon tudok felvilágosítást adni, a hét bármely napján hívható vagyok.

Ha esetleg saját lakásának eladásában is tudnánk segíteni, kérem keressen bizalommal! Cégünk piacvezetőként már akár 2,5%-os közvetítői díjért is segít az értékesítésben!

A környékről:

Rendezett családi házas környék.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Kerepes, Szilasliget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6620443


Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kerepesi (Szilasliget) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 668 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 998 750 Ft, ami a kerepesi átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Hegedűs Irén referens a Balla Ingatlan - XVI. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620443. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kerepes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.