star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Keszthely

  • 80 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 405 m²

    telek

Vételár:

71,99 millió Ft

Eladó ház Keszthely 1. kép

Eladó ház Keszthely

  • 80 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 405 m² telek

  • Eladó ház Keszthely

  • 80m²


Ár:

71 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1961
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
vegyes
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Keszthelyen csendes utcában belváros közeli felújított családi ház nyári konyhával, fészerrel, öntözőkúttal eladó 5 perc sétára a kastélytól (80 nm + 38 nm)!A Festetics-kastély szomszédságában lévő 80 nm-es, földszintes, tehermentes családi ház kb. 15 évvel ezelőtt teljes felújításon esett át, amelynek eredményeképpen a tető, a fűtésrendszer, a nyílászárók, valamint minden vezeték és burkolat megújult. Külső homlokzatát dryvit rendszerrel borították, így a ház hőmegtartása kiváló, nyáron kellemesen hűvös! Műszaki állapota nagyon jó állapotú.Megtalálható benne 2 tágas szoba, konyha, étkező, kényelmes méretű fürdőszoba, kamra és üvegfalú előszoba/veranda. A 2 tágas szoba átépítésre is lehetőséget nyújthat. A szobákban 1-1 jó állapotú cserépkályha található.A 405 nm-es területen található egy 16 nm-es nyári konyha, egy 13 nm-es tároló, illetve egy 9 nm-es, alacsony belmagasságú pince. A lakótér tetőtere jelenleg tárolásra alkalmas, feljáró és villany tartozik hozzá.Az udvaron öntözőkút található, amelynek teteje 1 évvel ezelőtt került rá, új. A kút bőhozamú, kényelmesen ellátja a kert vízszükségletét, és még egy kisebb medencét is feltölthet vele.Az utcafronti bádogkerítés szintén 1 évvel ezelőtt készült, tolókapuval.DK-i fekvésének köszönhetően az ingatlan kellemesen világos. Reggel a verandára és az étkezőbe süt be közvetlenül a nap, de a hálót és a nappalit is éri, amely helységek déli fekvésűek, így napközben kifejezetten világosak. A délutáni, esti órákban a fürdőszobában is fényjáték kezdődik.

Fűtés: gázkazán, cserépkályhaÉpült: 1961Felújítva: 2008 körülTelek mérete: 405 m2


Elhelyezkedés

8360, Keszthely, Árpád utca 8


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6516590


+36 30

Ingatlannet kód: 6516590


Az általad megtekintett eladó keszthelyi (Árpád utca 8) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 405 m². További jellemzői: az építés éve 1961, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 71,99 millió Ft, négyzetméter ára 899 875 Ft, ami a keszthelyi átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Csinta Áron hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6516590. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Keszthely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.