star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kéthely

  • 95 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 230 m²

    telek

Vételár:

32,8 millió Ft

Eladó ház Kéthely

  • 95 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 230 m² telek

  • Eladó ház Kéthely

  • 95m²


Ár:

32 800 000 Ft

Építés éve
1972
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Ez a kedves otthon ideális választás azoknak, akik szeretnék élvezni a természet csendjét és nyugalmát, miközben a Balaton környékének minden kényelmét könnyen elérhetik. A 95 nm-es, keleti fekvésű, földszintes, vegyes falazatú lakóház érdekes elrendezésű. Egy előszoba osztja ketté a házat két laktérre. A helységeket egy napfényes folyosóról lehet megközelíteni. 2013-ban történt meg az elektromos hálózat bővítése, 2016-ban a tetőt, 2017-ben a nyílászárókat cserélték. Az ingatlan folyamatosan karbantartott, rendezett, viszont a korszerűsítések elmaradtak az évek során. A házban minden közmű megtalálható, valamint az udvarban egy tiszta vizű kút is rendelkezésre áll. A fűtést egyedi gázkonvektorok, valamint egy kerámia csempés kandalló látja el. A melegvizet villanybojler állítja elő. A ház egy 1230 nm-es, kerítéssel körbevett, gyümölcsfákkal, virágokkal beültetett telken fekszik. A házhoz tárolási célra alkalmas melléképületek is tartoznak.
Kéthely elég távol van a parttól ahhoz, hogy a legnagyobb nyüzsgésből kimaradjon, mégis percek alatt elérhető a Balatonpart nem csupán autóval, de buszjárattal is közvetlenül a balatonmáriafürdői vasútállomásig utazhat. A falu Bányatava és a Marcali-víztározó környéke a horgászok körében kifejezetten kedvelt, emellett kiváló lehetőséget nyújt pihenésre és piknikezésre is. A település határából gyönyörű panoráma nyílik egészen a Balatonig. A faluban csupán egy kisbolt található, ezért a nagyobb bevásárlásokat érdemes a szomszédos Marcaliban intézni. Az étkezés tekintetében azonban több vendéglő várja a megéhező kirándulókat. Az édesszájúaknak sem kell aggódniuk, mivel a falu főútján cukrászdák és fagyizók is megtalálhatók, így mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő finomságokat.

Ajánlom a Balaton és a természet szerelmeseinek. Várom hívását!

Referencia szám: HK-4552621-IN


Elhelyezkedés

Kéthely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6611539


+36 30

Ingatlannet kód: NET6611539

Az általad megtekintett eladó kéthelyi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 230 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 32,8 millió Ft, négyzetméter ára 345 263 Ft, ami a kéthelyi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Néber Judit referens a Néber Ingatlan Group Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611539. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kéthely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.