star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kimle

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 026 m²

    telek

Vételár:

42,9 millió Ft

Eladó ház Kimle

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 026 m² telek

  • Eladó ház Kimle

  • 60m²


Ár:

42 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1957
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Kimle községben keresem új tulajdonosát egy 2026nm-es telken elhelyezkedő 60nm-es, kétszobás családi háznak.

Az ingatlan Kimle központjától körülbelül 10perc gyalogtávolságra található Horvátkimle településrészen. A téglaház egy 400nm-es, elkerített udvarrészen épült, mellette egy kis terasz és egy pince is található. Utcafront szélessége 16m, a telek hossza 126m. A hátsó 1600nm-es udvarrészen pedig melléképületek és egyéb hasznos építmények találhatóak.

A ház fűtését jelenleg egy 2020-ban „rakott” cserépkályha biztosítja, valamint egy kisebb öntöttvas kályha az étkező helyiségben, a melegvizet bojler állítja elő. A házban található 2 szoba, konyha, étkezőrész, előszoba, folyosó, fürdőhelység. A két szobát egy kandalló melege fűti a hidegebb napokon. A szobák ablakai redőnyözöttek.

Nagyobb fejújítások a közelmúltban:
-2011-ben ablakok cseréje műanyagra (kivéve a szoba ablakok) és a melléképületek tetőcseréje
-2014-ben tetőcsere betontetőcserépre
-2020-ban cserépkályha és kémény építés
-2021-ben a lábazat újra vakolása, vízszigetelése

A kertben gyümölcsfák, virágok, örökzöldek találhatóak, Van vert kút, amely átvizsgálásra, tisztításra szorul, mert használaton kívül van, de mellette van vízvezetékes csap is a pincében.

A házat jelenleg nem lakják, a költözés rövid időn belül megoldható!

Kimle az 1-es főút mellett, a Mosoni-Duna két partján fekszik, Mosonmagyaróvártól 10 kilométer és Győrtől 30 kilométer távolságra. Lakónépessége hozzávetőleg 2400 fő.

Közúton az 1-es főútról érhető el a legkönnyebben, vagy az M1-es autópályáról Lébénynél vagy Mosonmagyaróvárnál letérve. Mosonmagyaróvár felől az 1403-as út vezet a településre. Megközelíthető még az 1401-es út (a szigetközi „főút”) felől is, Hédervárnál ugyancsak az 1403-as vagy Darnózselinél az 1404-es útra kanyarodva, továbbá a Mosoni-Dunán vízen is. A vasútállomás könnyed 15percnyi sétával elérhető, valamint a község központja (bolt, iskola, posta, egyéb szolgáltatók) is hasonló távolságra.

Az adatok a tulajdonosok által közölt információk alapján kerültek rögzítésre.

Ár: 42.900.000Ft

Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom.
Amennyiben a ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Ügyvédi szolgáltatással, díjmentes jogi tanácsadással, bank független CSOK+, Babaváró hitel, kamattámogatott és piaci hitelek ügyintézésével állok rendelkezésükre.


Elhelyezkedés

Kimle


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6652142


+36 30

Ingatlannet kód: NET6652142

Az általad megtekintett eladó kimlei családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 026 m². További jellemzői: az építés éve 1957, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 42,9 millió Ft, négyzetméter ára 715 000 Ft, ami a kimlei átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Takács Zoltán Gábor referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652142. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kimle ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.