star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kincsesbánya

  • 110 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 374 m²

    telek

Vételár:

66,9 millió Ft

Eladó ház Kincsesbánya

  • 110 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 374 m² telek

  • Eladó ház Kincsesbánya

  • 110m²


Ár:

66 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Székesfehérvártól 15 km-re, Kincsesbánya központjában felújított, dupla komfortos ikerház eladó!
A 374nm-es körbekerített telken lévő téglaépítésű lakóház 2 szintes, szigetelt. Tetőszerkezet cseréppel fedett. Új, hőszigetelt, műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek. Fűtése gáz cirkó kazánnal megoldott; az alsó szinten padlófűtés lett kialakítva, felső szinten a hőleadás radiátorokon keresztül történik. Mindkét szinten hűtő-fűtő klímák találhatóak. (A házban 3x16 Amper bevezetve).
Burkolat az alsó szinten kerámia járólap, felső szinten vinyl padló. Az ingatlanban 2 éve teljes felújítást végeztek.
Alsó szint (63nm): Az előszobából egy légterű, amerikai konyhás nappaliba lépünk, melyből egy zuhanyzós fürdőszoba, toalett és egy hálószoba nyílik. A fürdőszoba, toalett és a teljes konyha is új. A konyhabútor gépesített: beépített sütő, főzőlap, mikró, elszívó, hűtő, és mosogatógép. A konyhából egy zárt télikert (18nm) nyílik, mely kertkapcsolatos. A nappaliból egy fémvázas lépcső vezet a felső szintre (45nm). Itt 3 hálószoba, egy gardrób szoba (szobaként is funkcionálhat) és egy fürdőszoba található.
A kertben különálló garázs lett építve, melyet térkövezett burkolaton közelíthetünk meg. A kert növényekkel ültetett, kis mérete ellenére jól kihasználható. A ház alatti pince kiváló tárolási lehetőség.
A környék infrastrukturális ellátottsága jó; buszmegálló, bolt, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta 400 méteren belül elérhető.
Kiváló választás családok részére; alacsony a fenntartási költsége.
Iár.: 66.900.000,-Ft
Tel.: 06-20-569-5588


Elhelyezkedés

Kincsesbánya, Kincsesi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6620735


Új Ingatlan Bolt -  Unger Regina

Új Ingatlan Bolt - Unger Regina

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 20

Ingatlannet kód: NET6620735

Új Ingatlan Bolt -  Unger Regina

Új Ingatlan Bolt - Unger Regina

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Az általad megtekintett eladó kincsesbányai (Kincsesi utca) ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). Az ikerházról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 374 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 66,9 millió Ft, négyzetméter ára 608 182 Ft. Az ingatlant Új Ingatlan Bolt - Unger Regina referens az Unger Regina irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620735. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kincsesbánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.