star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kisbér

  • 78 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 670 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Kisbér

  • 78 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 670 m² telek

  • Eladó ház Kisbér

  • 78m²


Ár:

39 900 000 Ft

Építés éve
1955
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Komárom-Esztergom vármegyében, Kisbér városában 3 szobás összkomfortos családi ház eladó.
A ház azonnal költözhető állapotban van.
A 78 m2 alapterületű házban 3 szoba, konyha, előszoba, fürdőszoba található. A fűtésről gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadókkal. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.
Az eredeti fa nyílászárók redőnnyel vannak ellátva. A szobák parkettával, a többi helyiség mozaiklappal, a fürdőszoba járólappal van burkolva.
Az 1670 m2-es telek főleg füvesített és a ház folytatásában egy tégla építésű garázs is megtalálható.
A lakás alatt egy 65 m2-es szuterén található, 4 különálló helyiségből, ahol az egyikben van elhelyezve a gázkazán.
Közlekedésföldrajzi szempontból kulcsfontosságú területen fekszik. Itt találkozik egymással a Székesfehérvárt Győrrel összekötő 81-es főút, a Komáromot Kisbérrel összekötő 13-as számú főút és a Tatabánya-Pápa közti útvonal, amely Tatabányától idáig a 8135-ös, innen Veszprémvarsányig a 8218-as, onnan Pápáig pedig (már főútként) a 832-es számozást viseli. Így a város közúton minden irányból jól megközelíthető.
A közelben egy horgásztó is megtalálható, de néhány perc sétára van a központ is, ahol a buszpályaudvar, élelmiszerboltok, posta, és a gyógyszertár is van.
Kifejezetten ajánlom azoknak, akik nem szeretnék elengedni a városi életet, de azért élhető nyugodt helyen szeretnék az életüket élni.
Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk.
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.
Ha felkeltettem érdeklődésedet, hívj bizalommal este és hétvégén is!
M248651


Elhelyezkedés

Kisbér, Deák Ferenc utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6550829


Hapák Viktória Patrícia

Hapák Viktória Patrícia

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda

Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6550829

Hapák Viktória Patrícia

Hapák Viktória Patrícia

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda

Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kisbéri (Deák Ferenc utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 670 m². További jellemzői: az építés éve 1955, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 511 538 Ft, ami a kisbéri átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant Hapák Viktória Patrícia referens a Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6550829. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kisbér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.