star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kiskunlacháza

  • 146 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 500 m²

    telek

Vételár:

62 millió Ft

Eladó ház Kiskunlacháza

  • 146 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 500 m² telek

  • Eladó ház Kiskunlacháza

  • 146m²


Ár:

62 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
3
Szobák száma
4
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Rendkívül kedvező ár!
Kiskunlacházán, Budapesttől délre, tőle 40 km-re eladóvá vált ez a 2 szintes garázsos 150 nm-s családi ház. A nagy 1055 nm-s telken két ház is található, mely akár egyben is megvehető. A ház az emeleten három szoba, előtér, fürdőszoba és Wc-ből, a földszinti részen, konyha, étkező, hatalmas nappali, fürdőszobából, Wc-ből és egy 30 nm-s üzletből áll. A ház összközműves és gázzal fűthető. A lakásnak két bejárata is van. A konyhából lehetőség van a hátsó kertbe is kimenni. A nappaliban egy cserépkályha is található. A földszinten és az emeleten is van fürdőszoba. A pincerészben akár az autónkat is tárolhatjuk. A telken van egy téglából épített masszív épület mely alkalmas lehet akár üzlet nyitására is. A házhoz tartozik egy 30 nm-s üzlethelység is. Így lehetőség van akár arra is, hogy otthon végezzük a munkánkat. A kisvárosban óvoda, iskolák, rengeteg vásárlási lehetőség van. A kulturális élet is élénk. Aki ide költözik, az érzi a vidék és a városi élet keveredését.
Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy keressen a hét bármely napján és előzetes időpont egyeztetés után bemutatom Önnek az ingatlant.
Irodánk profi ügyvédekkel, hitel ügyintézőkkel és építészekkel áll ügyfeleink rendelkezésére

A környékről:

Kiskunlacháza központi helye


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Kiskunlacháza, központi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6643119


+36 70

Ingatlannet kód: NET6643119

Az általad megtekintett eladó kiskunlaházi (központi utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 146 m², míg a hozzá tartozó teleké 500 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 62 millió Ft, négyzetméter ára 424 658 Ft, ami a kiskunlaházi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pataky Sándor referens az Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643119. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunlacháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.