star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kiskutas

  • 115 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 6 800 m²

    telek

Vételár:

115 millió Ft

Eladó ház Kiskutas

  • 115 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 6 800 m² telek

  • Eladó ház Kiskutas

  • 115m²


Ár:

115 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2006
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
fa

Az ingatlanról:

Zalai kincs a megyeszékhelytől 9 percre.
(Sétát tenné az ingatlanban? Ezen a linken megtekintheti: http://webseta.hu/r2237580)

Egy igazi családi otthont szeretnénk bemutatni. Zalaegerszegtől 9 perc autózásra, Kiskutasról ajánlok figyelmükbe egy 115m2 lakóterű, egyszintes családiházat, melyet erdő vesz körül 6800m2 területen. Az ingatlan tökéletes választás azoknak, akik természetközeli helyen, akár önfenntartó módon képzelik el jövőjüket.

Az épület 2006-ban épült a jelenlegi tulajdonos megbízásából. Vázszerkezete fa, falazata 50cm-es vályogtégla + 5cm szigetelés.(A vályogtégla környezetbarát, természetes építőanyag. Kellemes, egészséges belső légállapotot teremt. Akusztikailag kiváló, testsűrűsége eléri a közel 1900 kg/m3-t. Élettartama a tömör tégláéval vetekszik. A szerkezeti építőanyagok közt szinte egyedülállóan újrafelhasználható, az épület elbontása után egyáltalán nem terheli a környezetet.) A belső válaszfalak 10cm-es égetett téglából vannak.

Az ingatlan födémszerkezete fa, a gerendák mindenhol érvényesülnek, meghatározzák a természetközeli hangulatot. Alul mindenhol borovi fenyő hajópadló, kivéve a vizes helyiségekben, ahol kerámia burkolat található, az ablakok szintén hőszigetelt üvegezésű fa nyílászárók.

A ház melegéről egy központi helyen lévő vízpatkós kemence gondoskodik, mely radiátorok segítségével adja le a hőt. Ezen kívül van egy fatüzelésű kályha még a közlekedő és az egyik szoba közös falába építve. A meleg vizet bojler biztosítja.
Közművek tekintetében gázon kívül minden van az ingatlanban. Gázt az utcából igény esetén be lehet kötni.

A lakótér elrendezése jól szeparált. A bejárati ajtón belépve balra nyílik a nappali-konyha étkező, jobbra pedig 3 hálószoba és a fürdőszoba. A fürdőszobában található szaniterek időtálló Villeroy&Boch termékek, a konyhában kialakított kenyérsütő kemence és a beépített Atag fritőz szintén a kényelmet szolgálják.
A rengeteg ablak és a fa erőteljes jelenléte miatt az ingatlan szellős, barátságos hangulatot áraszt.
A teljes berendezés a vételár részét képezi.

A telken található egy dupla állásos garázs, egy kis 9m2-es különálló félpince és faszerkezetű istálló is.

Ennek az ingatlannak a tulajdonosai akár tehermentesíteni tudják magukat rezsi szempontból, hiszen a fűtést biztosító fa ott található a területen, a vizet biztosító kút szintén és az áram is megoldható napelemmel vagy átmenetileg a garázsban lévő diesel generátorral.

Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, megtekintés miatt keressen elérhetőségeimen.

Referencia szám: HZ017177


Elhelyezkedés

Kiskutas


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6534683


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


115 000 000 Ft

Kiskutas

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 115m²

115 000 000 Ft

Kiskutas

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 115m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6534683

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kiskutasi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m², míg a hozzá tartozó teleké 6 800 m². További jellemzői: az építés éve 2006, a fal építési anyaga fa, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 115 millió Ft, négyzetméter ára 1 000 000 Ft, ami a kiskutasi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Kontler Patrícia referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6534683. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskutas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.