star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kisláng

  • 93 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 158 m²

    telek

Vételár:

12,5 millió Ft

Eladó ház Kisláng

  • 93 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 158 m² telek

  • Eladó ház Kisláng

  • 93m²


Ár:

12 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
nincs
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Kisláng kedvelt utcájában kínálok eladásra egy 93 nm-es házat!A ház 1960-as években épült vegyes falazatból. Jelenleg 2 szoba, nappali, 2 fürdőszoba+wc, előszoba, konyha elosztásból áll a ház. A házban a belső felújítási munkálatok részben elkezdődtek, de a befejezés már az új tulajdonos feladata lesz. A szobák burkolata parketta, a többi helyiség járólappal ellátott. A házban a villanyvezetékeket rézre cserélték, 2 villanyórával felszerelt, az egyik óra 25A, a másik 32A. A melegvizet jelenleg gáz bojler szolgáltatja. A fűtés egyik szobában kályhával az étkezőben egy elektromos fűtőpanellal megoldott, a többi helyiségben jelenleg nincs fűtőtest, de akár kályha, akár elektromos fűtőpanelokkal is megoldható, de akár gázkazán fűtés is kialakítható. Az ablakok műanyag hőszigeteltek, redőnnyel ellátottak. A tető fafödémes, cserép héjazatú, alapvetően funkcióját ellátja.A hatalmas teleknek köszönhetően akár gazdálkodásra is alkalmas a terület. Ha tágas ingatlanra vágyik, jó áron, amit saját képzelet alapján újíthat, alakíthat, akkor ezt a remek kedvező lehetőséget ne hagyja ki.Kisláng Fekvése: A Mezőföldön, 5316 hektáros területen helyezkedik el. A község központján a 64-es és 7-es főutat, Enyinget és Polgárdit összekötő 6301-es út halad keresztül, de megközelíthető a település Soponya felől, a Sárvíz környéki települések összefogása által megépített 6331-es úton is, amelyet 2000-ben a pünkösdi falunapi rendezvények keretében adtak át. Külterületét érinti még a Lepsénytől Mezőszentgyörgyre, majd onnan egy darabig délebbre továbbvezető 63 105-ös út is.Korábbi zsáktelepülés jellege mára, az újabb utak építésével megszűnt. Megközelítésének több irányból kínálkozó lehetősége pedig „kinyitotta” a községet, az Enyingi kistérség után az Abai kistérség felé is, és az új elérési irányok mind több kölcsönös találkozási lehetőséget nyitottak a mezőföldi települések lakói számára.Bővebb információért és személyes megtekintéssel kapcsolatban keressenek bizalommal.


Elhelyezkedés

Kisláng, Kossuth utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6603966


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6603966

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kislángi (Kossuth utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 93 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 158 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa nincs. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 12,5 millió Ft, négyzetméter ára 134 409 Ft, ami a kislángi átlaghoz képest 56%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603966. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kisláng ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.