star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kisrákos

  • 150 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

25 millió Ft

Eladó ház Kisrákos

  • 150 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó ház Kisrákos

  • 150m²


Ár:

25 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Őrségben, Kisrákoson eladásra kínálok egy felújításra szoruló, szerkezetileg jó állapotú családi házat.

A ház villanyvezetékeit részben felújították, átalakítása elkezdődött, de a befejezése új tulajdonosára vár.
A ház kívülről nincs bevakolva, állapota "őszinte".
Az ingatlanban 4 nagy méretű szoba, konyha, 2 előszoba, kamra, fürdőszoba WC-vel található. Illetve az épületttel egybeépítve egy garázs is a ház része.
A fűtés jelenleg cserépkályhával megoldott.
Melléképületei állattartásra alkalmasak.
A ház körüli sok virágzó növény az utcáról gyakorlatilag elszigeteli a házat és a belső udvart. A kertben termő gyümölcsfák találhatóak és egy hatalmas diófa várja hogy alatta új tulajdonosa hűsöljön.

Őrség az elmúlt években egyre népszerűbb a vidékre költözők körében. Kisrákos az Őrség központjától, Őriszentpétertől 8 km-re található, békés, nyugodt kis település. Turisztikai szempontból Őrség frekventált helyeihez közel helyezkedik el.

Mivel a ház két bejárattal rendelkezik, ezért az ingatlan alkalmas külön bejáratú apartmanok kialakítására. Nagycsaládosoknak, több generációs családoknak is kellő teret ad az élettérhez. Az Őrség klímája kiválóan alkalmas növénytermesztésre, mivel a csapadék mennyisége átlagon felüli a környéken.

A telek mérete önmagában is önellátásra alkalmas, de a ház egy a közelben található belterületi 3263 m2 földterülettel együtt is megvásárolható, ami gazdálkodásban gondolkozóknak megnövelheti a lehetőségeit. A két ingatlan lehetőség szerint egyben eladó, megállapodás szerint.

Irányár: 25.000.000 Ft (a földterület nélkül)

Amennyiben hitel igénylése is szükséges a sikeres vételhez, a Fundamenta Ingatlan Extra kondícióval kimagaslóan kedvező kamatozású kölcsön lehetősége is elérhető.
A vásárláshoz és felújításhoz falusi CSOK igénybevétele is lehetséges.

Amennyiben az ingatlan felkeltette figyelmét és további információt szeretne vagy időpontot egyeztetne megtekintésre, várom megtisztelő érdeklődését!


Elhelyezkedés

Kisrákos, Fő út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6549235


+36 30

Ingatlannet kód: NET6549235

Az általad megtekintett eladó kisrákosi (Fő út) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 166 667 Ft. Az ingatlant Dr. Sinkó Ildikó referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6549235. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kisrákos ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.