star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kistarcsa

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 544 m²

    telek

Vételár:

47 millió Ft

Eladó ház Kistarcsa

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 544 m² telek

  • Eladó ház Kistarcsa

  • 60m²


Ár:

47 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Kétszobás, jó állapotú, 60 m2-es ház, 544 m2-es összközműves telken, kertvárosi környezetben – egy lakás áráért
A Gödöllői-dombságra néző, napfényes házikó várja azt a családot, aki a ráncfelvarrást és felújítást követően természetközeli, mégis kiváló elhelyezkedésű otthont keres Kistarcsa és Kerepes határán.

A beltér:

A HÁZ:
Az 1960-ben épült ház vasbeton sávalapon áll, részben alápincézett, száraz épület. Összesen 57,5 m2 lakótér és 7 m2 fedett terasz alkotja. A terek alakíthatók az új tulajdonos elképzelése szerint.
A bejárat egy világos előszobára nyílik, ahonnan a 8 m2-es konyhába lépünk, melyhez hatalmas, 6 m2-es kamra csatlakozik. A válaszfal mozgatásával akár egybe is nyitható a két helyiség.
A jobbra lévő közlekedőből nyílik a kádas fürdőszoba és wc, majd az egymásból nyíló két szoba. Az első 15 m2, a második, mely az utcára és a panorámára néz, 18,5 m2.
Minden helyiség világos, száraz, nedvesedésnek nincs nyoma. A tetőt 2010-ben lecserélték, ám a konvektoros fűtés, a vezetékek cseréje, a burkolatok modernizálása még hátravan.
A falazat vegyes, vályog és tégla, melynek köszönhetően a hőtartó képessége kiváló. A födém beton, a konyha felett fából készült, szigetelt, ahogyan a homlokzat is. A szobák parkettásak a vizes helyiség hidegburkolattal, a konyha-előtér linóleummal takart.
A nyílászárók eredeti fa ablakok és ajtók, redőnnyel felszereltek. A kémény tetőig visszabontásra került. A fűtést gázkonvektor, a melegvizet átfolyós gázkazán biztosítja.

A KERT:
A rendezett, körbekerített telek 544 m2, melynek jobboldali mezsgyéjén helyezkedik el a körbejárható ház. Az épülethez több tároló helyiség és egy különálló garázs tartozik. A kertben gyümölcsfák, virágok, szőlőlugas várja új tulajdonosát. A locsolást az ásott kút segíti.

MŰSZAKI ADATOK:
- 544 m2 telek, 60 m2 ház, 12 m2 garázs
- összközműves telek
- vasbeton sávalap
- beton és fa szigetelt födém
- vegyes falazat
- cserép héjalás
- szigetelt homlokzat
- 2 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba-Wc, közlekedő, előszoba
- gázkonvektoros fűtés, átfolyós FÉG kazán adja a melegvizet
- parketta, hidegburkolat és linóleum
- tehermentes, jogtiszta, azonnal birtokba vehető

A környékről:

LOKÁCIÓ:
Kistarcsa és Kerepes méltán közkedvelt a keleti agglomerációban, hiszen családias környezet és gyönyörű természeti táj várja az itt élőket. Minden karnyújtásnyira megtalálható a hétköznapi élethez, Auchan, Aldi, Lidl, Spar, kórház, boltok, szolgáltatók sora, iskola, óvoda szolgálja ki az itt élőket.
A közlekedés kiváló, autóval 1-2 perc az M0-ás autóút, a települések itt egybeérnek Budapest 16. kerületével, ellenkező irányba pedig Gödöllőre jutunk. A tömegközlekedést busz és HÉV biztosítja.

Ha felkeltettem érdeklődését hívjon, és nézze meg az ingatlant!


Elhelyezkedés

Kistarcsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6643427


+36 20

Ingatlannet kód: NET6643427


Az általad megtekintett eladó kistarcsai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 544 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 47 millió Ft, négyzetméter ára 783 333 Ft, ami a kistarcsai átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hegyesi Judit referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643427. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kistarcsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.