star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kondorfa

  • 60 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 566 m²

    telek

Vételár:

29,99 millió Ft

Eladó ház Kondorfa

  • 60 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 566 m² telek

  • Eladó ház Kondorfa

  • 60m²


Ár:

29 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
1 (0 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kondorfa a Vendvidék mellett fekszik, az Őrség központjától, Őriszentpétertől mindössze 8 km-re található a Lugos-patak völgyében, csodálatos erdők ölelésében.Ebben a dimbes-dombos faluban kínálok eladásra egy nyugodt helyen álló családi házat a mellette található telekkel együtt.A HÁZRÓL:Az ingatlan az 50-es években épült, lakótere 60 nm-es, 2 tágas szobával, napsütötte előtérrel, konyhával és fürdővel. Jelenlegi tulajdonosa néhány éve korszerűsítette a fűtést: vegyes tüzelésű kazán és puffertartály került a pincébe, a házban radiátorokat szereltek fel. Nemrég új, hőszigetelt bejárati ajtóra cserélték a régit. Aljzatot burkoltak a szobákban és modernizálták a konyhát. Egyedül a fürdőszoba rendbe tétele maradt el a belső munkálatok közül.A házhoz tartozó telek mindössze 512 nm-es, ami igény esetén kibővíthető a fent már említett 1054 nm-es telekkel. (részletek lent)Az udvaron található ásott kutat is felújították, remek segítség öntözéshez.Több melléképület is helyet biztosít a tároláshoz, ezen túl egy udvarról megközelíthető csaknem 20 nm-es pince, itt kis műhely is helyet kapott a családfő részére.Az ingatlanban ipari áram is rendelkezésre áll.Az épület külső felújítása az új tulajdonosra vár majd, de ez ráér később is, akkor pedig saját ízlésünk alapján alakíthatjuk ki otthonunkat ebben a csodás őrségi faluban!A TELEKRŐL:A kissé lankás, 1054 nm-es belterületi telek külön helyrajzi számon szerepel, be van kerítve. Falusias lakóövezeti besorolás alá esik, 30 %-a beépíthető maximum 4,5 m építménymagassággal; mindez akkor fontos, ha külön szeretné hasznosítani.Víz a telken, villany az utcában, csatorna és gáz nincs a faluban.Keressen bizalommal megtekintés és egyéb kérdés esetén! Használja ki a falusi CSOK lehetőségét! Hitelfelvétellel kapcsolatban kérje pénzügyi szakértőnk segítségét!


Elhelyezkedés

Kondorfa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6600653


HASONLÓ INGATLANOK


89 900 000 Ft

Kondorfa

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 75m²

15 500 000 Ft

Kondorfa

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 85m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6600653

Az általad megtekintett eladó kondorfai családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 0 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 566 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 29,99 millió Ft, négyzetméter ára 499 833 Ft, ami a kondorfai átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Nádaljai Hédi referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6600653. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kondorfa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.