star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kőszeg

  • 183 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 334 m²

    telek

Vételár:

56,9 millió Ft

Eladó ház Kőszeg

  • 183 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 334 m² telek

  • Eladó ház Kőszeg

  • 183m²


Ár:

56 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!KŐSZEGI KÉTLAKÁSOS CSALÁDI HÁZ!Vas megye nyugati szélén, az osztrák határ mentén fekvő Kőszeg Magyarország egyik legszebb kisvárosa, melynek nemzeti örökséggé nyilvánított belvárosában érintetlenül fennmaradt, középkori hangulatú házak sorakoznak.Itt a történelmi belvárosban,frekventált helyen, a Fő tér közelében kínálok eladásra, egy felújított, kétgenerációs családi házat, udvari autóbeállási lehetőséggel!Az ingatlanhoz 334 nm telek tartozik, 183 nm a ház alapterülete, ehhez kapcsolódik még egy garázsként is használható kapuszín, az udvaron egy műhely és egy tároló.A műemlék besorolású ingatlant az elmúlt években többször korszerűsítették, modernizálták. - 1993-ban építették be a tetőteret- 2003-tól folyamatos belső felújítások- 2019-ben ablakcsere ( 3 db kivételével)A ház fűtése elektromos kályhákkal ( + 1 db infra fűtőpanel) megoldott, de 2 db inverteres klíma és egy cserépkályha is alternatívát nyújt.(H tarifa engedélyeztetve van)Helyiségek:1.sz.lakás, fsz.:- előtér- közlekedő- konyha-étkező- szoba ( + gardróbhelyiség)- fürdő+wc- kamra1.sz. lakás, tetőtér:- hall/előtér- szoba- szoba2.sz.lakás:- szoba/nappali-szoba /+ zuhanyzó- konyha-étkező- előtér- wctovábbi helyiségek: - kapuszín (garázs)- műhely- tárolóA ház összeköltözőknek, kétgenerációs lakhatásban gondolkodóknak remek lehetőség!További információkért és megtekintésért kérem hívjon, vagy küldjön e-mailt!És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését további információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!
És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES! Hiteltanácsadás, CSOK, biztosítás.

Referencia szám: HZ066799


Elhelyezkedés

Kőszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6603418


Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6603418

Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kőszegi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 183 m², míg a hozzá tartozó teleké 334 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 56,9 millió Ft, négyzetméter ára 310 929 Ft, ami a kőszegi átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kondor-Pataki Ágnes referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603418. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.