star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kőszeg

  • 105 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 071 m²

    telek

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó ház Kőszeg

  • 105 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 071 m² telek

  • Eladó ház Kőszeg

  • 105m²


Ár:

44 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Kőszegfalván kínálok megvételre egy szerkezetileg nagyon jó, tégla építésű ingatlant. A házat a falu végén, átmenő forgalomtól mentes, csendes utcában találjuk. Az 1957-ben épült, hagyományos „kádár-kocka” típusú házat bár folyamatosan karban tartották, felújítást mindenképpen igényel.
Az 1071 m2-es telken álló ház lakóterülete 105 m2, az épület folytatásaként 2*20 m2 gazdasági épület, 20 m2 fából épített fatároló és egy különálló téglaépítésű garázs található az udvarban.
A lakótérben jelenleg 3 szoba, 2 konyha, fürdőkádas fürdőszoba + WC, különálló zuhanyzó, mosókonyha található. A terek úgy lettek kialakítva, hogy akár 2 generáció együttélésére is alkalmas külön bejárattal.
A szobák padlóburkolata jó állapotú laminált padló, a többi helyiségben járólap burkolat van. A nyílászárók műanyag hőszigeteltre lettek cserélve és redőnnyel felszereltek.
Fűtését az utcafronti 2 szobában és konyhában gázkonvektor, a hátsó szobában cserépkályha biztosítja, melegvíz ellátása 120 L-es villanybojlerrel megoldott.
Tetőszerkezete, cserépfedése és az ereszcsatorna jó állapotú.
Az ingatlan körbekerített, elektromos fa kapun jutunk be az utcáról, a ház melletti rész térkövezett.
Az épület mögött csendes udvar biztosítja az aktív kikapcsolódást, ha szeretne kiszabadulni a város zajából.
Kőszeg, Szombathely és a környező falvak is könnyen megközelíthetők néhány perces autóúttal.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom hívását akár további információkért, akár megtekintési időpontért. Az ingatlan azonnal költözhető!
Ingatlan ára: 44.900.000 Ft


Elhelyezkedés

Kőszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640377


+36 30

Ingatlannet kód: NET6640377


Az általad megtekintett eladó kőszegi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 105 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 071 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 427 619 Ft, ami a kőszegi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Krisztina referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640377. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.