star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kőtelek

  • 62 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 945 m²

    telek

Vételár:

5,5 millió Ft

Eladó ház Kőtelek

  • 62 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 945 m² telek

  • Eladó ház Kőtelek

  • 62m²


Ár:

5 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1945
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

LAKÓINGATLANKÉNT: FALUSI CSOK IGÉNYBE VEHETŐ!!!Kőtelek elején, a buszmegállótól 50 m-re található ez a vályog építésű családi ház.A házban egy gázkonvektor és egy vegyes tüzelésű kályha biztosítja a fűtést, az 50 cm-es falak nagyon jól tartják a meleget.Nyáron hűvös a ház, de egy működő légkondi is része a ház felszerelésének (jelenleg nincs bekötve).Minden közmű be van kötve a házban. A konyha kivételével minden funkcionál, a falak frissen vannak festve, így az ingatlan azonnal költözhető, lakható állapotban van.Önellátás is lehetséges: a nagy telken konyhakertet lehet kialakítani, a melléképületekben pedig állattartásra van lehetőség.Minden bútor benne van az árban!!!NYARALÓKÉNT:Kőtelek a Tisza és a horgászat szerelmeseinek egyik célpontja. Az M4-es autóúton könnyen megközelíthető a település.Az ár alkuképes.


Elhelyezkedés

Kőtelek, Szabadság út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6631507


+36 30

Ingatlannet kód: NET6631507

Az általad megtekintett eladó kőteleki (Szabadság út) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 945 m². További jellemzői: az építés éve 1945, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 5,5 millió Ft, négyzetméter ára 88 710 Ft, ami a kőteleki átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gémesné Anikó referens a Szolnok, Ady Endre út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631507. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőtelek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.