star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kulcs

  • 135 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 941 m²

    telek

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó ház Kulcs

  • 135 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 941 m² telek

  • Eladó ház Kulcs

  • 135m²


Ár:

54 900 000 Ft

Építés éve
1989
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Akár nagy család számára, de még munkásszállásnak is alkalmas, ez a fejlődő ipari körzetek közelében, Kulcson levő, tágas, napfényes, eladó 5 szobás családi ház. Az ár irányár!

Az 1989-ben épült ez a ház, osztrák, szigetelőanyagot is tartalmazó blokkokból. A külső falakon szigetelés található, de a ház színezése már az új tulajdonosra vár. A ház belső elrendezése a mai kornak is megfelelő, de éppen ezért érdemes költeni a felújítására, mert akár nagyobb családok számára is kiváló családi otthon lehet belőle.

A földszinten nappali és 2 szoba, konyha, kamra, és fürdőszoba található. Az emeleten 2 szoba, fürdőszoba és gardrób kialakítására is alkalmas tágas előtér található. A ház alatt 80 négyzetméteres, hatalmas pince található, mely magába foglal egy 37 négyzetméteres, szerelőaknás garázst is, ami akár szerelőműhelynek is alkalmas.

A fűtés gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is lehetséges, radiátoros hőleadással. A melegvizet két elektromos bojler biztosítja.

A telek 941 négyzetméteres. Lehetőség van konyhakert kialakítására is, azok számára, akik szeretnének kertészkedni. Egy felújításra szoruló hangulatos kerti kiülő is található a telken. Az udvar is még tartogat lehetőségeket. Van még hely medencének, játszótérnek stb. Ideális, akár kerti partiknak vagy a család kedvenceinek, akik kedvükre szaladgálhatnak majd rajta. Parkolni a garázsban, az udvaron és a ház előtt is lehetséges.

A ház csendes környéken található. Óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség, minden gyalogosan elérhető távolságon belül, de ugyanez mondható el minden közintézményről is. Az autópálya közelsége az autóval ingázók számára is ideálissá teszi. A Velencei tó, Budapest vagy Dunaújváros is 10-40 percen belül elérhető autóval. A környéken épült és ezek után épülő új üzemek folyamatosan kínálnak munkahelyeket. Ezért is sokan választják állandó lakhelyül ezt a Duna parti települést. A fővárosi nyüzsgés után jól esik a pihenés, egy nyugodt vidéki családi házban.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. csendes utca, jó közlekedés, terasz, kerti grillezőhely, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, külső hőszigetelés, optikai internet kábel
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Kulcs, Kulcs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6569132


+36 70

Ingatlannet kód: NET6569132

Az általad megtekintett eladó kulcsi (Kulcs) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 135 m², míg a hozzá tartozó teleké 941 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 406 667 Ft, ami a kulcsi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6569132. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kulcs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.