star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kunadacs

  • 72 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 48 348 m²

    telek

Vételár:

13,5 millió Ft

Eladó ház Kunadacs

  • 72 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 48 348 m² telek

  • Eladó ház Kunadacs

  • 72m²


Ár:

13 500 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

Otthonok és megoldások.
Kunadacs külterületén, erdős, rétekkel tarkított részen (Nemzeti Park területén) klasszikus, régi időkbe visszarepítő tanya, két oldalán nagy réttel eladó.
A tanya 4880 nm területtel, nagy fák között megbújva, erős felújítást igényel, de még talán menthető, évek óta lakatlanul várja hogy valaki újra élettel töltse meg.
Villany a közelben van, de az épületben nincs.
Kiválóan alkalmas állat tartásra, legeltetésre.
Gyep: 2,42Ha és 2,41Ha.
Csend és nyugalom, amit csak a madarak éneke, és a tücskök, ciripelése színesít.
A tanya tulajdonosok nagy része nem csak „kiülni” szeretne az udvarra, hanem kisebb-nagyobb mértékben termelni is benne. Az első sikerek után növelik a megművelt terület nagyságát, a fajták számát, majd talán az a kérdés is felmerül, hogy megtermelhetnének-e mindent saját maguknak.
Az utóbbi időszakban szembesültünk már kijárási korlátozással, fertőzésveszéllyel, készlethiánnyal, rendkívüli áremelkedéssel – nem csoda, ha sokan szeretnének a külső körülményektől egyre inkább függetlenedni és amit lehet, otthon megtermelni. Emellett fontos érv lehet még a környezettudatosság és a vegyszermentességre való törekvés is. Valamint az online világhoz való nagyobb mértékű kapcsolódás után jól esik a szabadidőt a szabadban, a kertben tölteni, sikerélményt is ad, ha látjuk a saját vetésű magjainkból előbújó növényeket cseperedni. Tapasztalja meg ezt a kedvező áron kínált, nyugodt életformát!
A fiataloknak legyen hite és bátorsága vidéken élni, a két kezük munkájának örülni. Merítsünk erőt őseink hagyatékéból, és népesítsük be újra a vidéket.
Ha elszeretne vonulni a világ zajától, ajánlom szíves figyelmébe.

Megtekintésért várom megtisztelő hívását! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 353556


Elhelyezkedés

Kunadacs, Középadacs dűő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6526269


+36 30

Ingatlannet kód: NET6526269

Az általad megtekintett eladó kunadacsi (Középadacs dűő) tanya 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A tanyáról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m², míg a hozzá tartozó teleké 48 348 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A tanya ára 13,5 millió Ft, négyzetméter ára 187 500 Ft, ami a kunadacsi átlaghoz képest 45%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szűcs Ildikó referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6526269. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kunadacs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.