star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lábatlan

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 435 m²

    telek

Vételár:

12 millió Ft

Eladó ház Lábatlan

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 435 m² telek

  • Eladó ház Lábatlan

  • 50m²


Ár:

12 000 000 Ft

Építés éve
1930
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

Lábatlan 2 szobás vályogház eladó az OTP INGATLANPONT kínálatából!
YouTube videó megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=UjGhiTDeJyw
Az ingatlan csendes csodálatos zsákutcában található, 435nm-es telek tartozik hozzá, mely körbekerített. Az utca aszfaltozott, jelenleg a kocsi nem tud beállni a telekre, de kerítés megnyitása után lehetséges.
A ház 49,7nm-es 2 hálószoba egy konyha, fürdőszoba, wc, előszoba és fedett terasz helyiségekből áll. Belmagassága 2,48cm. Hangulata-rezgése-kisugárzása kellemes, otthonos. Borospince is található a ház végében! A vályogház száraz, 10 éve új tetőt és cserépfedést kapott és nem ázik be! A házban csak villany és víz van bevezetve. Gáz és csatorna nem került bevezetésre, az utcában található szép házak más alternatív megoldásokkal éltek. Sajnos a teleken sok tákolmány és lom található, de egy-két napos munka után igazán szép udvart és házikót kaphatunk, csendes helyen szép kilátással és friss levegővel.
Kp-s vevőket várunk, mert az ingatlan fürdőszoba része nincs felrajzolva a térképre, így nem hitelezhető és nem CSOK-képes.
Található Lábatlanon, orvosi rendelő, benzinkút, csodás ruhaboltok, posta, iskola, óvoda, coop, rendőrség, traktorbolt, mezőgazdasági bolt, százforintos bolt, autómosó, tűzoltóság, dohányboltok, fagyizó és kormányhivatal is megtalálható. Vegye meg ezt az otthont KP-ra vagy BABAVÁRÓ-val MINDEN ÜGYINTÉZÉS AZ ÉN FELADATOM, költözzön be azonnal, hívjon bizalommal. Részletes tájékoztatást kap, vásárlás nélkül is, teljesen ingyen, kötelezettségek nélkül! Bármikor megtekinthető, amíg világos van, hétvégén és munkaidőn kívül is.

12000000 Ft
Nagymáté Krisztina +36 70 423 7762

Referencia szám: M259941


Elhelyezkedés

Lábatlan


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6617089


Nagymáté Krisztina

Nagymáté Krisztina

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6617089

Nagymáté Krisztina

Nagymáté Krisztina

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó lábatlani családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 435 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 12 millió Ft, négyzetméter ára 240 000 Ft, ami a lábatlani átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagymáté Krisztina hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6617089. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lábatlan ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.