star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lakitelek

  • 110 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 719 m²

    telek

Vételár:

22,9 millió Ft

Eladó ház Lakitelek

  • 110 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 719 m² telek

  • Eladó ház Lakitelek

  • 110m²


Ár:

22 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1965
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok Lakitelek központjában, egy 100 m2-es CSALÁDI HÁZAT, MELLÉKÉPÜLETTEL ÉS GARÁZZSAL!A telek 719 m2-es, teljesen bekerített, aszfaltozott utcában található.Az épület 100 m2-es és az alábbi helyiségekből áll:- 2 nagyméretű szoba- fürdőszoba mosdóval- kialakítható konyha- étkező- nagyméretű előszoba- kazánház- kamra- pinceAz épület jellemzői:- kb. 1965-ben épült- beton alapon, vályogépítésű- felújítandóA melléképületben található egy nyárikonyha és tároló.Önálló garázs kb. 20 m2-esA fűtés gázkonvektor, gázcirkó és vegyestüzelésű kazánnal történik.Közművek:- vezetékes víz- gáz - villany- csatornaTömegközlekedés 400 méterre található.Remek elhelyezkedés (bolt, orvosi rendelő, iskola, óvoda, buszmegálló, játszótér, sportpálya a közelben)A környék:Lakitelek-Tőserdő Nagyközség üdülőterülete és legfőbb természeti egysége.Területe egybeolvad a Kiskunsági Nemzeti Parkkal, mely a legkisebb és talán legszebb tájegysége.Gazdag növény és állatvilágával kedvelt célpontja a turistáknak és a természetbarátoknak.A Holt-Tisza a horgászok, illetve a lovasok és kutyasétáltatók kedvelt helye.A Tőserdő azonban több mint egyszerű természeti környezet.A természeti szépségek kitűnő hátteret adnak a Tősfűrdőnek, a Tőserdei Kalandparknak és a Csónakkölcsönzőnek, valamint a nyári rendezvények és fesztiválok legfőbb helyszínének.Aki ellátogat ide, úgy érzi magát, mintha egy szabadidő parkban lenne, hiszen az igénybe vehető szolgáltatások nagyon kis területen helyezkednek el, közel egymáshoz.A látogatók fő célpontja a Holt-Tisza part, ami a terület központjának számít. Innen 2-300 méterre találhatók a különböző szolgáltatási egységek.A parttól néhány lépésre büfék, éttermek és a híres Talmácsi fagyizó található.Kérem, tekintse meg az ingatlanról készített képeimet, amennyiben felkeltette érdeklődését keressen a megadott elérhetőségek egyikén.
Érd.: Krék Zsuzsanna 06 30 758 6840


Elhelyezkedés

Lakitelek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644898


Kecskemét, Nagykőrösi utca

Kecskemét, Nagykőrösi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644898

Kecskemét, Nagykőrösi utca

Kecskemét, Nagykőrösi utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó lakiteleki családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 719 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 22,9 millió Ft, négyzetméter ára 208 182 Ft, ami a lakiteleki átlaghoz képest 37%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Krék Zsuzsanna referens a Kecskemét, Nagykőrösi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644898. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lakitelek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.