star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lenti

  • 89 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 448 m²

    telek

Vételár:

19,99 millió Ft

Eladó ház Lenti

  • 89 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 448 m² telek

  • Eladó ház Lenti

  • 89m²


Ár:

19 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

  • Pazar adottságú Lenti külvárosi részében családi házat ajánlok figyelmébe. 
  •  Érdemes régi építésű családi házak közül válogatni, mert az igényeknek megfelelő kisebb, nagyobb átalakítással, csodás otthonunk lehet.  Három hétig az ár csökkentve. 22.400.000 ről  Csak most 19.990.000-ft ra.

Jelenleg az ingatlanban három hálószoba, főzőfülke, ebédlő, nappali, fürdő és külön mellékhelyiséggel rendelkezik. Fűtése központi gáz cirkó, de akár a fatüzelésű kazánnal is működtethető, amely úgy van kialakítva, ha netán elmegy az áram a fűtés működik. Ez egyedi biztonságot adó megoldás.  A radiátorok új kivitelűek, nem rég volt az egész ingatlanban felújítva, kicserélve. Magasabb alapokon lévő családi ház. Részben a padlásrész szigeteléssel is rendelkezik. Nyíllászárók műanyag, szúnyoghálóval rendelkező ablakokkal.  A külső fal hőszigetelése az északi oldalon megoldott.  

Háromfázissal rendelkezik az ingatlan és a melléképület egyaránt, ami egy külön előnyt adhat. Az ingatlan egybe van épülve a melléképületekkel, melyek sokfajta megoldás lehetőségét tudják nyújtani. Mindezt a helyszínen láthatjuk és a kihasználtságuk előnyeit az igények szerint átalakítható.  Az elképzelések megvalósíthatók. Kisebb felújítással, átalakítással az igényeknek megfelelően otthonossá tehető.

  • A pazar adottságú kertben megtermelt gyümölcsöket, a házhoz tartozó pincékben tárolhatják, vagy a kifogástalan minőségű melléképületek egyikében feldolgozhatók.

A kert növénytermesztésre is lehetőséget tud biztosítani és az öntözést ásott-kúttal megoldott.                                                                A megtermelt télirevalót a két különálló pincékben tárolhatók. 

Amennyiben több autóval rendelkezik, úgy az egyiket garázsban a másikat pedig a kialakított kocsibeállóban parkolhatja.

Lenti és a Kerka völgye Magyarország délnyugati csücskében, a szlovén, a horvát és az osztrák határ közelében található. Termál Gyógyfürdőről ismert  Lenti. A fürdőnk nem csupán gyógyhely. Egy olyan gyógyító és élmény komplexum, ahol a természet szervezetre gyakorolt jótékony hatása ötvöződik a magas gyógyászati szolgáltatásokkal és az élményfürdő adta kikapcsolódással. A csend, a gyógyvíz és a Szent György energiavonalak együttes hatása garantáltan kiszakítja a túlhajszolt mindennapokból.

Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal. 


Elhelyezkedés

8960, Lenti, Máhomfai utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6645604


Az általad megtekintett eladó lenti (Máhomfai utca ) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 89 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 448 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 19,99 millió Ft, négyzetméter ára 224 607 Ft, ami a lenti átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Évi hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645604. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lenti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.