star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lepsény

  • 242 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 216 m²

    telek

Vételár:

78 millió Ft

Eladó ház Lepsény

  • 242 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 216 m² telek

  • Eladó ház Lepsény

  • 242m²


Ár:

78 000 000 Ft

Építés éve
1992
Szintek
3
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A BALATONKENESEI LIDO HOME megvételre kínál egy egyedi stílusú, tágas családi házat Lepsényben!
A ház 1992-ben épült, 38-as Porotherm falazatú, tetőszerkezete cserép héjazatú. Alagsor, földszint és tetőtér elosztású, össz lakótere 242 m2. Nyílászárói egyedi formájúak, nagyrészt fából készültek. A nappali hatalmas üvegportálja néhány éve cserélt hőszigetelt műanyag.
Helyiségei alagsor: garázs, mosókonyha zuhanyzóval, WC-vel, három fűthető helyiség, amely lehet szoba, iroda, konditerem stb., közlekedő és még egy tároló.
Helyiségek földszint: előtér, méretes, 5 méteres belmagassággal rendelkező, galériázott nappali, étkező-konyha, szoba, sarokkádas fürdőszoba, külön WC, a nappaliból nyíló terasz.
Tetőtér: előszoba, három szoba, sarokkádas fürdőszoba, külön WC, erkély.
A ház fűtését egy két éve cserélt gáz-cirkó kazán biztosítja radiátoros hőleadással.
Az 1216 m2-es telek két utcára nyílik, használati megosztással akár még egy lakóház építhető rá.
A kert hangulatos, árnyas, található rajta egy kerti kiülő.
Az ingatlantól a Balaton-part 5 km-re található.
Ha egy tágas, mediterrán hangulatú, egyedi házra vágyik a Balaton keleti kapujában, amely némi korszerűsítés után egy igazi kuriózummá válhat, hívjon a megadott telefonszámon, és tekintse meg személyesen ezt a lepsényi ingatlant!
LIDO HOME - INGATLANOK EGY ÉLETEN ÁT!


Elhelyezkedés

Lepsény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6645670


Lido Home Balatonkenese

Lido Home Balatonkenese

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6645670

Lido Home Balatonkenese

Lido Home Balatonkenese

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó lepsényi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 36 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 242 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 216 m². További jellemzői: az építés éve 1992, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 78 millió Ft, négyzetméter ára 322 314 Ft, ami a lepsényi átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Koleszár Ildikó referens a Lido Home Balatonkenese irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645670. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lepsény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.