star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Letenye

  • 200 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 477 m²

    telek

Vételár:

95 millió Ft

Eladó ház Letenye

  • 200 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 477 m² telek

  • Eladó ház Letenye

  • 200m²


Ár:

95 000 000 Ft

Építés éve
1920
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Letenye Zala vármegye dél-nyugati csücskében fekvő határmenti város. Horvátországgal szomszédos település. M7-es főútvonalon és sztrádán egyaránt megközelíthető. Határában folyik a Mura folyó. Lakosainak a száma: 3759 fő.
A családi ház egy csendes mellékutcában helyezkedik el. Az összes területe: 1477 nm-es, jelen pillanatban kerítés alapját készíti a tulajdonos, a telek fűmaggal bevetett rész. Igény szerint 2024 jún. 1-ig bejelentett igényre öntözőrendszer is beszerelésre kerülhet. Ásott kút vize betáplál a ház vízellátó rendszerébe.
A ház 2 bejárattal rendelkezik: az első részt jelenleg irodának használják, amelyből kialakítható idősebb korosztály részére egy külön bejáratú, studió jellegű lakrész. Fürdőszobai és a konyhai kiállások adottak. Fürdőszobában egy új cirkókazán foglal helyet, amely az egész ingatlan fűtését megoldja a klímaberendezésen kívül. Nagy teherbírású polcos rendszer gondoskodik a megfelelő tárolási lehetőségről.
A második bejárat előszobával nyit az udvar felé, 2 egymásba nyíló szoba(akár vendég szobaként is használható), előtér, abból nyílik a kisebb gardrobszoba. Előtérből egy hatalmas nappaliba érünk, jobbra a nagy étkezős konyha, 2 helyiséges spejzzal(ebből csak az egyik felújított, másik helyiségben található a padlásfeljáró). Nappaliból nyílik egy hálószoba, mely ideális déli fekvéssel bír. Itt a szobába egy 180 cm széles francia ágy lesz betéve(ez is tartozéka a lakásnak) és egy grdrob szekrény előlap nélküli kivitelezett verzió lehetséges. Igény szerint előlap is kerülhet a gardrob szekrényre, ha az új tulajdonos megrendeli a régi tulajdonostól. Szobából nyílik egy kis helyiséges villamos terem, amely az elektromosságért felel a lakásban. Elhúzható ajtó előlap szintén csak rendelés szerint biztosított, hogy egyforma legyen a gardrob előlapjával.
Innen nyílik egy nagyméretű fürdőszoba indiai gránitlapokkal burkolva járólapként és csempeként egyaránt. A berendezésben benne foglaltatik a mosó és szárítógép is. A 4 személyes nagy fürdőkád egy ékessége a helyiségnek. A nyílászárók nagy fényt engednek be, így nagyon világos és benapozott a helyiség.
Pinceszinten egy 40 nm-es borospince uralja a teret, jelen pillanatban létrán megközelíthető a helyiség.
A ház mellett egy 75 nm-es, betonozott, kétállásos garázsalap található. Igény szerint a régi tulajdonos felhúzza a falakat és tető alá hozza a melléképületet.
A ház megtekintett állapotban, teljes berendezéssel eladó. Az ár tartalmazza a külső hőszigetelést is. A megrendelt munkák külön fizetősek.
A nyílászárók 3 rétegűek, hőálló és ütésálló fóliával ellátottak. Elektromos rendszer 3X25 Amperes és külön H tarifás órával ellátott. Igényes burkolatok és szerelvények az egész házban.
Ha szeretne egy olyan kényelmes, majdnem kész otthont, ahol megpihenhet vagy akár dolgozhat, kertészkedhet is. Döntse el Ön, hogy melyiket válassza!


Elhelyezkedés

Letenye


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625614


Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625614

Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó letenyei családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 477 m². További jellemzői: az építés éve 1920. A családi ház ára 95 millió Ft, négyzetméter ára 475 000 Ft, ami a letenyei átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Multi House Ingatlan Iroda referens a Multi House Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625614. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Letenye ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.