star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Levél

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 721 m²

    telek

Vételár:

59,99 millió Ft

Eladó ház Levél

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 721 m² telek

  • Eladó ház Levél

  • 100m²


Ár:

59 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kedves érdeklődők,

Megvételre kínálunk Levélen egy 80 nm-es családiházat 721nm-es telekkel. Levél Mosonmagyaróvártól 5km-re, az osztrák határtól 7km-re, a szlovák határtól pedig 17-km-re fekszik.
Az ingatlan építési éve 1980. Szerkezete tégla. Tetőtere beépíthető.
A lakóház belül teljesen felújított, letisztult, igényes.
Fűtése gáz-cirkó, radiátoros hőleadással. (Korszerűsített új kazán került beépítésre!!) alternatívaként igénybe vehető még a vegyestüzelésű kazán mely kiváló állapotban van.
Nyílászárói műanyag háromrétegűek, redőnnyel ellátottak.

A házba belépve az előszobába érkezünk, onnan pedig egy tágas közlekedőbe ahonnan megközelíthetjük a ház többi helyiségét.
konyha-étkező, nappali, 2 szoba, fürdőszoba mellékhelyiséggel.

Az udvar parkosított füvesített, tiszta és rendezett. Tartozik még az ingatlanhoz egy tároló is amely akár garázsnak is kialakítható. Illetve 25nm-es terasz is rendelkezésre áll.

Az ingatlan elhelyezkedése tömegközlekedés szempontjából kiváló, a közelben pár percnyi sétával minden megtalálható amire szükség lehet.(iskola, óvoda, élelmiszerbolt, buszmegálló.)

Ajánlanám családosoknak, pároknak, családalapítás előtt állóknak, de befektetési szempontból is remek lehetőség, szuper adottságokkal.

Irodánk készséggel segít hitel, CSOK, Babaváró hitel ügyintézésében is. Ha felkeltette ez a hirdetés az érdeklődését vagy további kérdései vannak, akkor keressen bizalommal.


Elhelyezkedés

Levél


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6474296


+36 70

Ingatlannet kód: NET6474296

Az általad megtekintett eladó levéli családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 721 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 59,99 millió Ft, négyzetméter ára 599 900 Ft, ami a levéli átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Jancsurák Tünde hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6474296. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Levél ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.