star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lovászi

  • 66 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 908 m²

    telek

Vételár:

22 millió Ft

Eladó ház Lovászi

  • 66 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 908 m² telek

  • Eladó ház Lovászi

  • 66m²


Ár:

22 000 000 Ft

Építés éve
1956
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA kínálatában eladó a #167270 hivatkozási számú LOVÁSZI CSALÁDI HÁZ.

A 66 négyzetméteres ingatlan ideális otthonként szolgálhat családoknak vagy pároknak egyaránt. A házban két szoba, egy nappali, egy jól felszerelt konyha és egy fürdő+wc egyben található, valamint egy kényelmes terasz és egy tároló is rendelkezésre áll.

Az épületet 2005-ben teljes körűen felújították, melynek során megújultak a villany-, víz-, gáz- és csatornahálózatok, valamint új burkolatok és beltéri ajtók kerültek beépítésre. 2020-ban pedig új kültéri alumínium hőszigetelt nyílászárók és külső 5 cm-es hungarocell szigetelés került felhelyezésre, így az épület energiatakarékosabb és kényelmesebb lett. A tetőszerkezet zsindely fedésű és a födém is kiváló állapotban van amit üveggyapottal szigetelek is, és a ház mellett pedig egy kis tároló is található.

Az ingatlan teljes mértékben összközműves, a fűtést és meleg vízellátást modern kombi gázkazán biztosítja. A környék nyugodt és csendes, mégis könnyen elérhető minden fontos szolgáltatás, így saját strand, iskola, óvoda, üzletek és vendéglők is megtalálhatóak a közelben. Lovász közelében fekszik a népszerű Lenti fürdővárosa, mely csak 10 km-re található északra.

Az ingatlan kiváló választás mindazoknak, akik szeretnének egy igényesen felújított, kulcsrakész otthont maguknak, ahol a csendes környezetben élvezhetik a természet közelségét. A község gazdag történelmi múlttal rendelkezik, és számos látnivalót kínál, mint például a macimúzeum vagy a nyári szabadtéri strand. A település aktív közösségi élettel rendelkezik, így az itt élők számára számos programlehetőség adódik.

Ha szeretnél otthont teremteni egy olyan helyen, ahol a modern kényelem és a természet közelsége harmonikusan egyesül, akkor ez az ingatlan tökéletes választás lehet számodra.

Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, és várd új otthonodban a kellemes reggeleket és délutánokat!

Ha felkeltette érdeklődését ez szép ingatlan keressen a 06305295800 telefonszámon, vagy a robert.laska@oh.hu emailcímen!

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ LOVÁSZI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely más CSALÁDI HÁZ és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #167270

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A CSALÁDI HÁZ VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Lovászi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623811


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


5 990 000 Ft

Lovászi

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 98m²

26 500 000 Ft

Lovászi

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 110m²

12 900 000 Ft

Lovászi

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 56m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623811

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó lovászi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 41 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m², míg a hozzá tartozó teleké 908 m². További jellemzői: az építés éve 1956, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 22 millió Ft, négyzetméter ára 333 333 Ft, ami a lovászi átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Laska Róbert referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623811. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lovászi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.