star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lovászpatona

  • 70 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 241 m²

    telek

Vételár:

15,9 millió Ft

Eladó ház Lovászpatona

  • 70 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 241 m² telek

  • Eladó ház Lovászpatona

  • 70m²


Ár:

15 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1958
Szintek
1
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Kivételes lehetőség!
Lovászpatona csendes mellékutcájában, közel a központhoz eladó, egy 69 nm-es családi ház 2241 nm-s telekkel. A ház eredetileg egy tornácos parasztház volt, de a tornác beépítésével, belső terek átalakításával és korszerűsítésével egy kedves, élhető, azonnal beköltözhető ház jött létre.
A 60-es években, vegyes falazatú, de túlnyomó részt téglából készült házban egy nagy, világos utcára néző szoba, két kisebb udvarra néző szoba, tágas amerikai tipusú konyhás, étkezős nappali, fürdő WC-vel kapott helyet. A ház folytatásában van egy nagy, jelenleg tárolónak használt helyiség amit lakószobává lehet alakítani és egy fedett, de a kert felől nyitott tároló is.
2020-ben korszerűsítésen, felújításon esett át, a nappalit, étkezőt és konyhát járólappal leburkolták, festettek, a kis szobák padlózatát járólappal burkolták. 2022-ben a bejárati ajtót és három szobai ablakot hőszigetelt, műanyagra cserélték, a ház új külső pucolást kapott. .A ház belső terei így tetszetősek, rögtön beköltözhető állapotban vannak. A telek átlagosnál szélesebb, az udvar szépen karbantartva van. Víz, villany be van vezetve, szennyvízcsatorna nincs a faluban. Gáz vezeték az utcában, a ház előtt megy el. Jelenleg fatüzelésű kályhákkal történik a fűtés, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.A ház tetőszerkezete jó állapotban van hagyományos cserép fedéssel.
Lovászpatona egy nagy korszerű infrastruktúrájú község, iskola, óvoda, egészségház, gyógyszertár, boltok találhatok. 30 km-re van Győrtől, 20 km-re Pápától. Az épülő M83 autóút a közelben halad el, és rendkívül meggyorsíthatja a Győrbe való bejutást.
Nézzük meg együtt, akár hétvégén is.
Irodánkban bankfüggetlen hiteltanácsadással és ügyvédi háttérrel várjuk a kedves vevőinket.

Referencia szám: HZ079458-IN


Elhelyezkedés

Lovászpatona


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6537598


HASONLÓ INGATLANOK


8 200 000 Ft

Lovászpatona

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 103m²

7 000 000 Ft

Lovászpatona

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 68m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6537598

Az általad megtekintett eladó lovászpatonai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 241 m². További jellemzői: az építés éve 1958, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 15,9 millió Ft, négyzetméter ára 227 143 Ft, ami a lovászpatonai átlaghoz képest 59%-kal magasabb. Az ingatlant Diószegi Sándor referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6537598. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lovászpatona ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.