star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ludányhalászi

  • 92 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 3 538 m²

    telek

Vételár:

27,5 millió Ft

Eladó ház Ludányhalászi

  • 92 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 3 538 m² telek

  • Eladó ház Ludányhalászi

  • 92m²


Ár:

27 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Ludányhalásziban vállalkozásra, gazdálkodásra is alkalmas ingatlan két lakóházzal eladó!
Általános iskola és buszmegálló közelében kínálom eladásra ezt a kiváló lehetőségekkel rendelkező ingatlant.
A 3538 m2-es telek kisebb része bekerített, részben térburkolattal ellátott parkosított udvar, kerti grillezővel, nagyobb része művelés alatt álló kert, termő gyümölcsfákkal (több mint 20 db alma, körte) telepítve.
A telken két lakóház található - az utcafronti épület egyszintes, manzárdtetős, 92 m2 hasznos alapterületű, jó alaprajzi elrendezésű, hatalmas, 33 m2-es, étkező és nappali funkciót betöltő szobából nyíló helyiségekkel: 2 tágas hálószoba, fürdőszoba wc-vel, konyha. A konyhából az udvar felé előtetővel védett kis terasz és lépcsőfeljáró található. Az épület részben felújított - új műanyag bejárati ajtók, szép burkolatok, felújított konyha, részben felújított elektromos hálózat és vízvezeték-rendszer. Az udvarban a tavalyi évben került felújításra az a lakóépület, melyben egy amerikai konyhás nappali, hálószoba és zuhanyfülkés fürdőszoba kapott helyet. Ez a lakóépület 35 m2 hasznos alapterületű, esztétikus kialakítású, teljesen felújított - új elektromos hálózat, új vízvezeték-rendszer, új fűtési rendszer, új műanyag nyílászárók, új, burkolatok, új szaniterek, új konyhabútor. A fűtést mind a két épületben a főépület pincéjében elhelyezett, 1 éve vásárolt szilárd tüzelésű kazán biztosítja, radiátor hőleadókkal. Szintén a pincében került kialakításra a mosókonyha is, valamint két nagy tároló is található itt. A gázcsonk a telken belül kiépített. A két épület mellett és között lévő térburkolaton akár 4-5 gépjármű parkolása is megoldott.
Kiváló lehetőség két generáció együttélésére, vállalkozás - fodrász, kozmetikus, pedikűr/manikűr, iroda - üzemeltetésére és/vagy gazdálkodásra, hiszen a jó minőségű termőföldben jelenleg is minden megterem, amire egy nagy családnak szüksége van illetve értékesítésre is van még lehetőség.
Falusi CSOKkal illetve az új CSOK plusszal, kedvező kamatozású, államilag támogatott hitellel is megvásárolható!

A környékről:

Kiváló elhelyezkedés, jó szomszédok, iskola, buszmegálló közelében.


Elhelyezkedés

Ludányhalászi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6607088


HASONLÓ INGATLANOK


10 500 000 Ft

Ludányhalászi

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 97m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6607088

Az általad megtekintett eladó ludányhalászi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 92 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 538 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 27,5 millió Ft, négyzetméter ára 298 913 Ft, ami a ludányhalászi átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Schummer Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607088. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ludányhalászi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.