star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Madaras

  • 105 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 708 m²

    telek

Vételár:

23,49 millió Ft

Eladó ház Madaras

  • 105 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 708 m² telek

  • Eladó ház Madaras

  • 105m²


Ár:

23 490 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

23.490.000 Ft irányáron eladó Bács-Kiskun Vármegyében Madarason egy tágas és rövid időn belül birtokba vehető családi ház.
A 105 m2-es ingatlanban található 3 szoba, ebből kettő utcafrontra és egy udvarra néző, konyha, előszoba, kamra, folyosó és a nappali.
A ház igazán családias hangulatáról a nappali gondoskodik, melyben a mennyezetbe épített ablaknak köszönhetően egésznap világos van.
Ez a remek családi ház 2018-ban több felújítási folyamaton esett át. Első sorba felújításra került a tető, melyet új pompájában a képek is jól szemléltetnek, ezután a 2 fürdőszoba kapott új burkolatot és itt még nem ért véget a felújítás. Rövidesen le lett cserélve a villany és vízvezetékrendszer illetve a fűtés rendszer is. A téli hónapok alatt sem kell aggódnia az új tulajdonosnak hiszen a ház melege több lehetőséggel is megoldott mivel a központi fűtés használható kondenzációs gázkazánnal illetve fatüzeléses kazánnal is. A háztartási meleg vizet gáz bojler szolgáltatja.
Az ingatlan tégla falazata szigeteléssel és nemesvakolattal ellátott. A ház utca fontra néző 4 db nyílászárója fa míg a többi műanyag, illetve minden ablaka redőnnyel felszerelt. 2023-ban további extrákkal bővült az ingatlan. Kiépítésre került egy riasztó és kamerarendszer továbbá a kényelmi funkciókat szolgálva elektromos kapu készült.
A ház hátsó bejáratából kilépve egy közel 30 m2-es terasz található, amely ugyancsak redőnyökkel védett. A 708 m2-es telek hátsó részében még egy kisebb épület is helyet kapott, mely garázsként vagy egyéb melléképületként is használható.
Az ingatlan remek elhelyezkedésének köszönhetően kevesebb mint 100 méterre helyi buszmegálló található, továbbá 200 méteren belül orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, iskola, óvoda, bölcsőde és több élelmiszerbolt is megközelíthető.
Ne hagyja ki ezt a kiváló vételi alkalmat! Ha kulcsra kész házat szeretne gyorsan és jó áron kérem keressen bizalommal. Falusi CSOK, CSOK +, felújítási CSOK valamint az újonnan induló 1+6 milliós energetikai hatékonysági pályázat is igénybe vehető.
Mátyásné Kiss Dalma
06 30 357 6420 ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 367443


Elhelyezkedés

Madaras, Madaras


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6652082


Mátyásné Kiss Dalma Rozália

Mátyásné Kiss Dalma Rozália

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6652082

Mátyásné Kiss Dalma Rozália

Mátyásné Kiss Dalma Rozália

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó madarasi (Madaras) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 105 m², míg a hozzá tartozó teleké 708 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 23,49 millió Ft, négyzetméter ára 223 714 Ft, ami a madarasi átlaghoz képest 73%-kal magasabb. Az ingatlant Mátyásné Kiss Dalma Rozália referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652082. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Madaras ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.