star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Magyarbánhegyes

  • 91 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 934 m²

    telek

Vételár:

10,9 millió Ft

Eladó ház Magyarbánhegyes

  • 91 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 934 m² telek

  • Eladó ház Magyarbánhegyes

  • 91m²


Ár:

10 900 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Eladó 3 szobás, jó állapotú családi ház!

Eladásra kínálom Magyarbánhegyes csendes, biztonságos részén, településközpont közelében, ezt a műszakilag kifogástalan állapotú, berendezett, 3 szobás családi házat, hőszigetelt nyílászárókkal, vegyes- és gázkazános fűtéssel, garázzsal, melléképületekkel!

Magyarbánhegyes község Békéscsaba megyeszékhelytől és Gyula fürdővárostól is 37-37 km-re helyezkedik el, a legközelebbi város Mezőkovácsháza 10 km-re található, ahol elérhetők közintézmények, hipermarketek is.
A közlekedés jó, a település vasútállomással is rendelkezik, illetve minden ellátás (óvoda, iskola, üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár, stb.) kiépített, az ingatlan a településközpont közelében helyezkedik el!

A ház 1934 m2-es telekkel rendelkezik, kifogástalan műszaki állapotú, részben vegyes, részben tégla falazatú, karbantartott, jó belső állapotú.
A lakórész 91 m2-es, ehhez tartozik a kazánház, egy tárolóhelyiség, egy különálló garázsépület, valamint további gazdasági épületek, ólak is!
A lakóépület fűtése vegyes- és gázkazánnal, radiátor hőleadással megoldott, az épület külső nyílászárói korszerű, hőszigetelt szerkezetek, a szobákban redőnyözöttek! A házban hűtő-fűtő klímaberendezés is beépítésre került!

Az ingatlanban található bútorok is eladók, azok értékét az irányár nem tartalmazza!

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít!
Bank semleges, díjmentes hiteltanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást! berendezett, csendes utca, redőnyözött, új nyílászárók, klíma, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Magyarbánhegyes, Magyarbánhegyes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6632984


+36 70

Ingatlannet kód: NET6632984

Az általad megtekintett eladó magyarbánhegyesi (Magyarbánhegyes) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 91 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 934 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 10,9 millió Ft, négyzetméter ára 119 780 Ft, ami a magyarbánhegyesi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Cseke Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632984. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Magyarbánhegyes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.